HBO, Game Of Thrones ile sarstığı prestijini Çernobil ile tekrar kazandı gözümde. Yine güzel bir bölüm yapmışlar. Birkaç sıkıntısı olsa da %98 beğeni alması boşuna değil.
İzle pişman olmazsın.Ağır geçer ama sıkmaz.Mad men tavsiye eden var mı? Çok güzel bir diziymiş gibime geliyor ama izlemedim hiç.
Elephant's Foot'u yaparlar ya. Ben %100 gözüyle bakıyorum ona. Olayın en ikonik durumlarından bir tanesi zaten.3. bölümü izledikten sonra yine Chernobyl'i övmeye gelmiştim, ama bana pek gerek kalmamış.
Övebildiğiniz kadar övün, hepsini hak ediyor bu dizi. Nasıl bu kadar mükemmel bir iş çıkarabilmişler diye dakikalarca düşündürüyor. Hikayeyi yazanlar faciayı ve sonrasında yaşananları, süreci derinlemesine özümsemiş ve hissetmiş gibiler. Facianın hayale zor sığacak ciddiyetini ve elden geldiğince açık sonuçları ile bilançosunu da etkileyici şekilde aktarabiliyorlar.
Bir de şu pasif empozasyon olmasa. Fırsatını bulmuşken Rusya'ya sallıyorlar haklı olarak. Çok haklılar, gerçekten de bu facianın bu hale gelmesinde çok büyük etkisi var Sovyet sosyo-politik anlayışının. Ama yine de gözüme batıyor, görmezden gelemiyorum.
Keşke 13 bölüm falan olsaydı. Ara vermeden izleyebilirdim.
Gelecek bölüm Elephant's Foot'u görmezsem eksik hissederim. Etkileyici bir dramatik sahne bekliyorum onun için.
Böyle bir yapım o seviyeye düşmez.Elephant's Foot'u yaparlar ya. Ben %100 gözüyle bakıyorum ona. Olayın en ikonik durumlarından bir tanesi zaten.
Galiba işin içine biraz komplo katacaklar. Yani planlı ve devlet eliyle yapılmış bir kaza diyecekler şeklinde bir algı oluştu bende.
1950 yapımını izle ilk istersen, harika bir dizi. Bazı bölümleri film yapılsa olurmuş. Ters köşe yapmaları unutulmuyacak sahneler bıraktı bende.Twilight zone baya iyi diyorlar. Bölümler birbirinden bağımsız ufak hikayelermiş. Bir denemek lazım.