5 bölüm olacak dizi sadece.Chernobyl gerçekten içine çekiyo insan. Muhtemelen tek sezonluk efsane bir dizi olarak hafızalarda yer alacak.
5 bölüm olacak dizi sadece.Chernobyl gerçekten içine çekiyo insan. Muhtemelen tek sezonluk efsane bir dizi olarak hafızalarda yer alacak.
Bir de konuşmalar Rusça olsa, tam moda sokar adamı. Bu arada ilk bölümdeki radyasyondan dolayı kusma olayları bir hafta içinde başlıyor, ama dizi sadece olayın başlangıcını anlattığı için etkileri öne çekmişler.Çernobil harbiden çok sağlam çıktı. Yalnız 5 bölümlük mini dizi olduğunu şimdi öğrendim. Keşke bitince başlasaymışım.
Tek sezonluk bir dizimi olacak bilgi var.?Bir de konuşmalar Rusça olsa, tam moda sokar adamı. Bu arada ilk bölümdeki radyasyondan dolayı kusma olayları bir hafta içinde başlıyor, ama dizi sadece olayın başlangıcını anlattığı için etkileri öne çekmişler.
Beş bölüm sürecek.Tek sezonluk bir dizimi olacak bilgi var.?
Çok duygusaldı son bölüm. Bir de Penny ve Leonard'ın kamera arkasını anlattığı bir bölüm yayınlamışlar. O da güzeldi.Vay be! The Big Bang Theory'de finali verdi. Koskoca 12 sezon bitti. Neyse GoT'ta final vericek işte, bakem nasıl olacak.
Aynen. Rusça olsaydı atmosfer tavan yapardı iyice. Gerçi farklı diller olunca rahatsız olmuyor değilim ama Rusça sevdiğim bir dildir.Bir de konuşmalar Rusça olsa, tam moda sokar adamı. Bu arada ilk bölümdeki radyasyondan dolayı kusma olayları bir hafta içinde başlıyor, ama dizi sadece olayın başlangıcını anlattığı için etkileri öne çekmişler.
Aynen ha, ilk bölümden sonra soğudum ama ikinci bölüme geçtim, o da sarmayınca bıraktım. Episodik olduğu için değil, ilk iki bölüm itibari ile dandik geldi bana, bir de oyunculuklar sarmadı beniİlk bölümü izledikten sonra diziden soğudum halen daha geri başlayamadım. Bölümdeki tiksindirici olay yüzünden hep. Zaten bölümler bağımsız.