Heyecan ?Bu gece The X-Files'ın yeni serisinin ilk bölümü çıkacak. Üzerimde adeta bir fangirl heyecanı var![]()
Dönüp iptal yiyenler : Heroes RebornHeyecan ?
Heroes geldi geçen sene şimdi X-Files bakalım lost most daha ne yapacaklar.
Yeni dizi çekmek yerine ölüyü diriltiyorlar![]()
İlluminati Confirmed FOX işteDönüp iptal yiyenler : Heroes Reborn
Mini dizi (tek sezon) olarak dönenler : 24 live another day , the x-files.
Mini dizi olarak dönecekler : Prison Break (10 bölüm)
Şimdilik devam etmek için dönecekler: Twin Peaks 3.sezonu yaklaşık 15 yıl sonra çekilecek.
Mini diziden feyz alıp komple yeni karakterlerle başlayacak olanlar : 24 Legacy
Peki kim bu aç köpek kanallar?
Nbc: Heroes Reborn,
Fox:The X-Files , 24 Live another day, 24 Legacy, Prison Break
Showtime: Twin Peaks ( Bu sayılmaz aslında adamların kendi dizisi değildi , hayır işi sayarım bunu nihayetinde.)
Fox takiler artık normal ekrana koyacak bişey bulamıyorlar. Kablolu Fx ve Fxx yürüyüp gidiyor zaten. Nbc ile beraber en çok dizi iptal eden karasal yayın kanalı bu abiler , bundan ötürü çatıra patıra eski popi dizilerini diriltmeye çalışıyorlar. Daha neler dönecek kim bilir bakalım.
Abc namussuzları Pushing Daises e el attığı vakit halay çekeceğim.
Usta ben sağlam The X-Files fanıyım ondan heyecanlıyım. 2 kere bitirdim diziyiHeyecan ?
Heroes geldi geçen sene şimdi X-Files bakalım lost most daha ne yapacaklar.
Yeni dizi çekmek yerine ölüyü diriltiyorlar![]()
15 yıl yazmışım aynen 25 yıl olacak . 90 lı yılların üstünden hala sadece 16 -17 yıl geçmiş gibi hissediyorum. Entrasan bişey yaşlanmak.Usta ben sağlam The X-Files fanıyım ondan heyecanlıyım. 2 kere bitirdim diziyi
@Kehribar
Twin peaks 25 yıl sonra 3. sezonu gelecek ilginç bir detay ekleyeyim. Dizide Laura "25 Yıl sonra tekrar görüşürüz" diyordu. "The Man From Another Place"(küçük adam) karakteri de "Sevdiğin o sakız 25 yıl sonra tekrar moda olacak" diyordu. 2016'da 25. yıl oluyor