Prison Break yeni sezonuna ne gerek var demiştim, son sezonundan sonra hiçbir şey beklemiyordum ama ilk bölümden ilgimi çekti. İlginç bir şeyler kurmaya başladılar iyi toparlarlarsa güzel olur.
İsmen geçmiyor da anlaşılıyor ufaktan ipucu veriyorlar.İzleyeceğim onu. Ana karakter Profesör X'in oğluymuş sanırım. Baya ilgimi çekti bu.
Ufaktan değil 7. bölümde baya suratımıza çarpıyorlarİsmen geçmiyor da anlaşılıyor ufaktan ipucu veriyorlar.
Öyle de seriyi etkilemediği için istedikleri kadar vursunlarUfaktan değil 7. bölümde baya suratımıza çarpıyorlar
Ben birkaç bölüm izledim bıraktım. Arkadaşım izledi epey beğendi. Sanırım aynı konu. Gelecekten gelen adam dünyayı kurtarmaya falan çalışıyor.Arkadaşlar 12 Monkeys dizisine başlamayı düşünüyorum ,izleyen varmı .Filmi çok güzeldi,dizide aynı konumu işleniyor.Şimdiden tşkler...
Ben ilk sezonu bitiremedim, bu zamana kadar devam etmesine de şaşırıyorum. Filmin güncel versiyonu gibi ama aşk meşk işleri var daha çok.Arkadaşlar 12 Monkeys dizisine başlamayı düşünüyorum ,izleyen varmı .Filmi çok güzeldi,dizide aynı konumu işleniyor.Şimdiden tşkler...