Bence asıl son sezonda yükselişe geçti.Ben izliyordum da son sezon nedense sıktı, bıraktım. İlk başlarda baya bir sarıyordu.
Bence asıl son sezonda yükselişe geçti.Ben izliyordum da son sezon nedense sıktı, bıraktım. İlk başlarda baya bir sarıyordu.
Ben izledim Lucifer tavsiye etmem. Başlarda güzel gidiyordu ama baydı bir süre sonra beni.Flash ne alemde acaba, bayadır seyretmedik.
Bi de Luciferr nasıl izleyen vaar mı?
Flash çöp, Lucifer bayıkFlash ne alemde acaba, bayadır seyretmedik.
Bi de Luciferr nasıl izleyen vaar mı?
Ben birkaç bölüm izleyip bıraktım yeni sezonda. Büyük bir gelişme oldu mu?Bence asıl son sezonda yükselişe geçti.
Ben birkaç bölüm izleyip bıraktım yeni sezonda. Büyük bir gelişme oldu mu?
Pinguin, belediye başkanı oldu. Daha sonra Nygma tarafından öldürüldü.
Jerome, Joker olarak geri canlandı.
Barnes virüs yüzünden The Executioner oldu. Arkham'a kapatıldı.
Gordon, Falcone'un oğlu Mario'yu öldürdü. Baykuşlar Divanı ortaya çıktı.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Pinguin ve Jerome olayları sezon arasına girmeden önceki iki bölümde oluyor. Barnes olayı daha önce.Penguen'in öldürülmesi yoktu ben bıraktığımda ve Jerome canlanmamıştı henüz. Diğerlerini hatırlıyorum izlemiştim oraları. Barnes'ın Executioner olduğunu bilmiyodum. Çizgi romanda geçmiyodur diye tahmin etmiştim.
Araya girmeden birkaç bölüm önce bırakmıştım sanırım. Belki devam ederim kaldığım yerden. En başarılı çizgi roman dizilerinden biriydi.Pinguin ve Jerome olayları sezon arasına girmeden önceki iki bölümde oluyor. Barnes olayı daha önce.
Aynen.Araya girmeden birkaç bölüm önce bırakmıştım sanırım. Belki devam ederim kaldığım yerden. En başarılı çizgi roman dizilerinden biriydi.