Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dizi Sohbet, Soru, Haber ve Tartışma

He valla. Çok kasmışlar repliklere çok boş olmuş ama özlemişiz cidden.
Özellikle Sara ve Mike arasındaki replikler çok zorlamaydı. Her şeye rağmen PB atmosferini veriyordu. Bölümler ilerledikçe daha mantık çerçevesine oturturlar umarım.

Mike olayını Nasıl açıkladılar spoiler içinde yazsan güzel olur merak ettim.
Henüz açıklanmış değil.
Michael'ın yaşadığını tespit ettikten sonra olduğu hapishaneye, Yemen'e gidiyorlar 3. sezonun fragmanında olduğu gibi. Fragmandan çoğu sahneyi gördük zaten bölümde. Görüşme sağlıyorlar hapishanede, yaşadığını görüyorlar fakat Mike tanımıyormuş gibi davranıyor. İkinci bölümde belli olur gibi.

İzlemedim ama çok yükselişte olan bir dizi geçen bir yazı okumuştum bununla ilgili ve Legion baya yükselişteymiş.
National Geographic izlerken reklam olarak denk geldim diziy . Güzel göründü ama böyle güzel görünüp rezalet çıkan bir sürü dizi olduğu için sorayım dedim belki izleyen vardır diye. Ekşi'de genellikle övülmüş ama oraya da pek güvenilmiyor bu günlerde :) Legion baya övüldü evet, izlenebilir gibi duruyor. İzlenmedik dizi kalmadı artık.

13 Reasons Why izleyen var mı? Imdb'de popüler şuan ve iyi bi puanı var.
Dizi kitap uyarlaması. Kitabını da okumuştum, epey güzel olmuş. Salya sümüklük bir şey değil. Romantizm, ergen aşk dramları yok. İntihar eden bir kızı bu intihar kararına sürükleyen olan 13 nedeni anlatıyor.

İsteyerek ya da istemeyerek, farkında olmadan yaptığımız ya da yapmadığımız şeyler, söylediğimiz ya da söylemediğimiz şeyler başkalarının hayatını nasıl etkiliyor? Buna dikkat çekmek istiyor hikaye. Acaba biz de birilerinin hayatına bu şekilde dokunduk mu, birilerini bu şekilde etkiledik mi sorularını sorduruyor fazlasıyla. Ben bu konularda biraz hassas, kolay etkilenen biri olarak çok empati kurdum okurken ama diziye biraz daha ağır unsurlar eklemişler kitaptan farklı olarak.

National Geographic izlerken reklam olarak denk geldim diziy . Güzel göründü ama böyle güzel görünüp rezalet çıkan bir sürü dizi olduğu için sorayım dedim belki izleyen vardır diye. Ekşi'de genellikle övülmüş ama oraya da pek güvenilmiyor bu günlerde :) Legion baya övüldü evet, izlenebilir gibi duruyor. İzlenmedik dizi kalmadı artık.
Legion izle pişman olmazsın.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık