Çay içip iyileşince bırakanlardan mısın? (Mesela ben.)Buraya kadar her şey güzeldi, bazı saçmalıklar göz ardı ediliyordu, ama bu bölümden sonra Oliver'ın dağdan düştüğü gibi düştü dizi.
Çay içip iyileşince bırakanlardan mısın? (Mesela ben.)Buraya kadar her şey güzeldi, bazı saçmalıklar göz ardı ediliyordu, ama bu bölümden sonra Oliver'ın dağdan düştüğü gibi düştü dizi.
Sonra ne oldu?Buraya kadar her şey güzeldi, bazı saçmalıklar göz ardı ediliyordu, ama bu bölümden sonra Oliver'ın dağdan düştüğü gibi düştü dizi.
Çay içip iyileşince bırakanlardan mısın? (Mesela ben.)
4. sezonu 1-2 arkadaşla beraber izlediğimiz için bırakamadım. Gelmiş geçmiş en kötü dizi sezonlarından biriydi. Green Arrow büyü yaptı lan düşünebiliyor musunuz? Justice League animasyonlarında izlediğim favori karakterime büyü yaptırdılar anasını satayım. Felicity'nin ailevi buhranlarından doğru düzgün G.A göremedik, bütün sezon ilk sezonun 2 bölümünde attığı kadar ok atmadı. Klavyeye patır patır vurarak nükleer füzeleri havada döndürdüler falan. İğrenç bir sezondu düşündükçe sinirleniyorum. ''Olicity'' fokluğuna hiç girmiyorum. 5. sezona başlamamıştım ama flashbacklerin nasıl bağlanacağını falan merak ediyordum, hem de ilk bölümler için ''oha düzeldi lan eski Arrow döndü'' falan dediler. Hakikaten fena değildi, şimdi yine saçmalamaya başladı. Sırf flashbackler nasıl bağlanacak merakımdan haftada 40dk dan ölmem herhalde diye izliyorumSonra ne oldu?
Felicity gelmiş geçmiş en itici karakterlerden olabilir, ilk sezonda fena değildi çünkü ekranı doldurmuyordu, sonradan çok bozdu :| Anladığım kadarıyla daha da fena olmuş4. sezonu 1-2 arkadaşla beraber izlediğimiz için bırakamadım. Gelmiş geçmiş en kötü dizi sezonlarından biriydi. Green Arrow büyü yaptı lan düşünebiliyor musunuz? Justice League animasyonlarında izlediğim favori karakterime büyü yaptırdılar anasını satayım. Felicity'nin ailevi buhranlarından doğru düzgün G.A göremedik, bütün sezon ilk sezonun 2 bölümünde attığı kadar ok atmadı. Klavyeye patır patır vurarak nükleer füzeleri havada döndürdüler falan. İğrenç bir sezondu düşündükçe sinirleniyorum. ''Olicity'' fokluğuna hiç girmiyorum. 5. sezona başlamamıştım ama flashbacklerin nasıl bağlanacağını falan merak ediyordum, hem de ilk bölümler için ''oha düzeldi lan eski Arrow döndü'' falan dediler. Hakikaten fena değildi, şimdi yine saçmalamaya başladı. Sırf flashbackler nasıl bağlanacak merakımdan haftada 40dk dan ölmem herhalde diye izliyorum
Bir ara Oliver ile evlendiler boşandılar falan kabus gibiydi Evlendi buhran, anası geldi buhran, babası geldi buhran, eski sevgilisi geldi buhran. ÖĞFFelicity gelmiş geçmiş en itici karakterlerden olabilir, ilk sezonda fena değildi çünkü ekranı doldurmuyordu, sonradan çok bozdu :| Anladığım kadarıyla daha da fena olmuş
Hıyar senaristler gelecekte ne yapacağız bu herifi diye bir an olsun düşünmemişler ki %100 5 yılı gerçekten adada geçireceğini düşünüyorlardı o zamanlarBir de ilk sezonlarda o adada 5 yılı çok zor geçirdim, cehennem gibiydi diye diye buhranlara giriyordu, artistik hareketler yapıyordu. Düşündükçe komiğime gidiyor.
Bi an sevindim ama kısa sürdü. Adam gibi fragman ne zaman gelecek acaba.Fargo 3.sezondan promo yayınlandı. 19 Nisanda gelecekmiş yeni sezon.
1.5 ay kalmış zaten. 2-3 haftaya bir tane uzun yayınlarlar.Bi an sevindim ama kısa sürdü. Adam gibi fragman ne zaman gelecek acaba.