Ben devam ederim zaten de ne bileyim bir buhran bastı ya da ben algılayamadım bilmiyorum. Uyumuş bile olabilirim.Baya kişi tavsiye etti listeme aldım en kısa zamanda başlıcam...
Ben devam ederim zaten de ne bileyim bir buhran bastı ya da ben algılayamadım bilmiyorum. Uyumuş bile olabilirim.Baya kişi tavsiye etti listeme aldım en kısa zamanda başlıcam...
Abi adamı neden mezarından uyandırdılar şimdi. :/ Fan service bir dizi olacağı aşırı belli.T-Bag reyiz için 1-2 bölüm izleyelim bakalım .Ama ilk sezonun tadını vereceğini hiç sanmıyorum...
Biraz geç bir mesaj ama kimse yazmayınca yazayım dedim. Nesini sevmedin on numara süper kahraman dizisi. Filmlerde dahil marvel'ın en iyi işlerinden biri bence. Nasıl oldu açıldı mı?Daredevil dillerden düşmüyor diye başladım dizi 0.Bu kadar emek harcayıp böyle dandik dizimi yapmışlar.
İlerde açılır diye bi kaç bölüm daha bakayım neler olucak.
Yok 9'uncu bölümde sıkıntıdan patlıcaktım bıraktım artık.Biraz geç bir mesaj ama kimse yazmayınca yazayım dedim. Nesini sevmedin on numara süper kahraman dizisi. Filmlerde dahil marvel'ın en iyi işlerinden biri bence. Nasıl oldu açıldı mı?
Yeni dizilerden Legion'ı takip ediyorum. Güzel başladı. Fargo'nun yapımcısından çıktığı için güzelde devam edeceğine inancım tam. Şans vermekte fayda var.
1 sezon House of Cards izledim. Politik dizi diye açtım biraz sıkıcı olmasını umuyordum ama izlediğim en akıcı dizilerden diyebilirim. Kevin Spacey tek başına yetiyor zaten. Kameraya bakıp konuşma olayı da var ki çok yaratıcı ve güzel düşünülmüş birşey. Herkese tavsiye ederim.
+1.Black Mirror. Sevmedim
Buraya kadar her şey güzeldi, bazı saçmalıklar göz ardı ediliyordu, ama bu bölümden sonra Oliver'ın dağdan düştüğü gibi düştü dizi.Şu sahnenin dandikliğine bak Düblor'un Ra'a al Gul'dan daha fazla sahnesi var neredeyse. İyi ki bırakmışım zamanında.