Köstebek filminden alıntı değil mi ya zaten ..Böyle dizi çekmeye utanırdım ben
Köstebek filminden alıntı değil mi ya zaten ..Böyle dizi çekmeye utanırdım ben
Filmin yorumlarında ''İçerde'nin aynısı bu yeaaa'' yazanlar bile var.Köstebek filminden alıntı değil mi ya zaten ..
Aynen. Çakma zaten dizi. Küçük Tatlı Yalancılar diye dizi görmüştüm ben bir ara. İsmini bile değiştirmeye uğraşmamışlar.Köstebek filminden alıntı değil mi ya zaten ..
O çakma değildi parasını vermişlerdi orjinalinin yapımcılarına. İzlenmeyecek bir şey değildi ama her zamanki gibi uzunluğu bayıyordu. Çok kısa sürdü zaten 6 bölüm falanAynen. Çakma zaten dizi. Küçük Tatlı Yalancılar diye dizi görmüştüm ben bir ara. İsmini bile değiştirmeye uğraşmamışlar.
Hadi ya. Bunu bilmiyordum. Olsun yine de orijinal değil. Biraz orijinallik, değişiklik lazım.O çakma değildi parasını vermişlerdi orjinalinin yapımcılarına. İzlenmeyecek bir şey değildi ama her zamanki gibi uzunluğu bayıyordu. Çok kısa sürdü zaten 6 bölüm falan
HahahFilmin yorumlarında ''İçerde'nin aynısı bu yeaaa'' yazanlar bile var.
Ben o yapıma baktım sonra orjinalini izlemiştim. Cidden ismini geç olayların alakası bile yoktu yaniAynen. Çakma zaten dizi. Küçük Tatlı Yalancılar diye dizi görmüştüm ben bir ara. İsmini bile değiştirmeye uğraşmamışlar.