Ben de 5. bölüme geçtim. Hiç fena değil, Jessica Jones ve Luke Cage'den daha iyi bence. Daredevil kadar iyi değil ama yaklaşamaz da değil. Eleştirmenler öyle gömmüş ki Flash gibi basbayık bir şey bekliyordum ben. O kadar gömülecek ne varsa. Dövüş sanatçısı kahraman deyince Ipman gibi bir dizi mi bekliyorlardı anlamadım.İron Fist çıktı. 2 bölüm izledim. Şimdilik fena değil. Daredevil'a yaklaşamaz ama eleştirmen sitelerinin gömdüğü kadar da kötü değil.
O diziye ancak ''gibi'' olarak yaklaşırlar. SFU>all.Six Feet Under gibi
Sfu'yu izleyenler çok abartıyor. Bence baya sıkıcı bir diziydi. Ölümü çarpıcı bir şekilde işlemesi dışında bi numarasını göremedim. İki sezon izledim. David ve Keith'i eşcinsel aşklarında ki inişler çıkışlar, Nate'in manyak sevgilisi, ergen Claire ve manitaları, annesinin o çiçekçiyle ve diğer adamla olan gidişli gelişli ilişkisi vs. Vs. Klasik Türk dizilerinde ki bol aşklı dizilere benziyordu. Tek farkı dediğim gibi çarpıcı bir şekilde ölümü işlemesi.O diziye ancak ''gibi'' olarak yaklaşırlar. SFU>all.
Bazen bir diziyi çok seversin; yarattığı atmosfer olsun, oyunculuk olsun vs. Bana bu yönleri ağır bastığı için kötü yönleri gölgelemiş olabilir. Sende ise tam tersi. Diziyi çekenler ile alakam yok.Sfu'yu izleyenler çok abartıyor. Bence baya sıkıcı bir diziydi. Ölümü çarpıcı bir şekilde işlemesi dışında bi numarasını göremedim. İki sezon izledim. David ve Keith'i eşcinsel aşklarında ki inişler çıkışlar, Nate'in manyak sevgilisi, ergen Claire ve manitaları, annesinin o çiçekçiyle ve diğer adamla olan gidişli gelişli ilişkisi vs. Vs. Klasik Türk dizilerinde ki bol aşklı dizilere benziyordu. Tek farkı dediğim gibi çarpıcı bir şekilde ölümü işlemesi.
Diziyi babası çekmiş gibi saydırmayacak insanlar karşı yorum yaparsa sevinirim çünkü daha önce başıma geldi.
Aynen. Oyunculuk iyi. Psikolojik karakter tahlilleri iyi. Böyle buhranlı bir havası var o da güzel yansıtılmış. Ama akıcı olaylar olmadığı için devamını getiremedim. Karakterlere ısınmadan izlenebilecek bir dizi değil kesinlikle.Bazen bir diziyi çok seversin; yarattığı atmosfer olsun, oyunculuk olsun vs. Bana bu yönleri ağır bastığı için kötü yönleri gölgelemiş olabilir. Sende ise tam tersi. Diziyi çekenler ile alakam yok.
Finali de arş.Aynen. Oyunculuk iyi. Psikolojik karakter tahlilleri iyi. Böyle buhranlı bir havası var o da güzel yansıtılmış. Ama akıcı olaylar olmadığı için devamını getiremedim. Karakterlere ısınmadan izlenebilecek bir dizi değil kesinlikle.