Bende tavsiye ederim. Kızda çok tatlıydı bu arada onun için bile izlenir11.22.63 arkadaşlar bu diziyi bugün şans eseri gördüm. 2 bölüm izledim sizlerinde izlemenizi tavsiye ederim .
Konusu özetle şöle;
Stephen King'in aynı adlı romanından uyarlanacak dizi, Jake Epping isimli bir öğretmeninin, zamanda yolculuk yaparak John F. Kennedy suikastini engellemeye çalışmasını konu alıyor. J.J Abrams'ın öncülüğünde gerçekleşecek dizinin başrolünde ise Jake rolüyle James Franco var.
Anlatabileceği şeyi yazdığının dörtte birini yazarak sahi anlatabilecekken bu kadar uzatması ve kitabın sahip olduğu ana noktalarını bu şekilde çar çur etmesi beni kendinden uzaklaştırdı açıkçası. Genellikle bulduğu konu güzel olsa da ek herhangi bir şeye sahip olmadığı ve bir de üzerine gereksiz yere uzattığı için benden geçer not alamıyor ne yazık ki.@amaneden askerliğimi kütüphaneci olarak yaptım, kütüphanede de çoğunluk Stephen King' in kitapları vardı. Sıkıntıdan bütün kitaplarını okudum oyüzden bende biraz saplantı olusturdu Stephen King
Beni sarmadı sen?Taboo yu nasıl buldunuz
ya asında çok yavaş ilerliyor ama bakalım bir 5 6 bölüme gelsin çoğu kişi beğenmemişBeni sarmadı sen?
Ben yarım saat falan baktım atmosferi diyalogları falan pek hoş gelmedi. Sezon bitsin hele beğenilere göre izleyeceğim.ya asında çok yavaş ilerliyor ama bakalım bir 5 6 bölüme gelsin çoğu kişi beğenmemiş
1800 leri sevdigim için hoşuma gitti birazda işte hoşnut olmadıgım yerlerde var :/Ben yarım saat falan baktım atmosferi diyalogları falan pek hoş gelmedi. Sezon bitsin hele beğenilere göre izleyeceğim.