Sen git bölümü izle en iyisiHmm O kadar hakim değilmişim Meltem kafayı yemişti ama gittiği kısmı kaçırmışım :/ Taşkafa'nın eski kuzu mevzusunu hatırlar gibiyim ama bu bölümde başına silah dayayıp götüren mi dedi kuzum diye :/
Sen git bölümü izle en iyisiHmm O kadar hakim değilmişim Meltem kafayı yemişti ama gittiği kısmı kaçırmışım :/ Taşkafa'nın eski kuzu mevzusunu hatırlar gibiyim ama bu bölümde başına silah dayayıp götüren mi dedi kuzum diye :/
SImdi ilk olarak o Bernard in da diğer insanlardan olduğunu biliyordum. Başta o fotoğrafı bir kere daha gösterdiklerinde ... O konuda sıkıntı yok ama Arnold olmasini kaldiramam hic de hosuma girmedi yani
Bir sonra ki bölümü izleyince soruna kendin cevap bulacaksın. Aklında pek soru işareti kalmaz sezon finalinden sonra.SImdi ilk olarak o Bernard in da diğer insanlardan olduğunu biliyordum. Başta o fotoğrafı bir kere daha gösterdiklerinde ... O konuda sıkıntı yok ama Arnold olmasini kaldiramam hic de hosuma girmedi yani
Izleyesim de yok ya hemen bitti ama sevemedim o durumu umarim açıklayıcı bir şey olur.Bir sonra ki bölümü izleyince soruna kendin cevap bulacaksın. Aklında pek soru işareti kalmaz sezon finalinden sonra.
Dizi biraz şey. Sarı kartlı adam vesaire bunların daha iyi açıklanmasını isterdim. Hoş Stephen King'de sevmem ya ben. Yine de izlenebilir.11.22.63 arkadaşlar bu diziyi bugün şans eseri gördüm. 2 bölüm izledim sizlerinde izlemenizi tavsiye ederim .
Konusu özetle şöle;
Stephen King'in aynı adlı romanından uyarlanacak dizi, Jake Epping isimli bir öğretmeninin, zamanda yolculuk yaparak John F. Kennedy suikastini engellemeye çalışmasını konu alıyor. J.J Abrams'ın öncülüğünde gerçekleşecek dizinin başrolünde ise Jake rolüyle James Franco var.
Izledim güzel dizi gerçekten dövüş sahneleri çok sağlam. O dizide tek anlamadigim kısım baronlarin o kadar silah ve mermiyi nereden buldukları.Into the Badlands. Herkese tavsiye ederim. Dövüş sahneleri efsane ötesi olmuş. Bu kadar hızlı kılıç savaşlarını bir tek Kenshin filminde görebilirsiniz. Hafiften fantastik olaylar da var. Tek eksiği ilk sezonun 6 bölüm olması.
Dizi ilerledikçe bu tarz sorulara cevaplar buluruz sanırsam.Izledim güzel dizi gerçekten dövüş sahneleri çok sağlam. O dizide tek anlamadigim kısım baronlarin o kadar silah ve mermiyi nereden buldukları.