Kendileri inmişlerdir.Watson'ın ayakları zincirliyken neden sadece halat fırlattılar?

Edit: Gerçi sahne de Watson ipe atılıyodu sanki. (Boğulmamak içindir.

Son düzenleme:
Kendileri inmişlerdir.Watson'ın ayakları zincirliyken neden sadece halat fırlattılar?
Bitse de gitsek diye çekmişler sanki. Aile draması çıkacağı o kadar belliydi ki. Fanservice Moriarty ve çıkarımcı Sherlock sahneleri ağlamalık. Hele son sahneler. İsteksiz çekildiği belli. :/Ben de ilüzyon etkisi yarattı. İzlerken gaza gelip bittikten sonra kesin ip var moduna girince gerçekten de ip olduğunu gördüm.![]()
Bu sezon komple bitse de gitsek olmuş. İlk bölümü Sherlock bekleme sarhoşluğuyla kusursuz bulmuştum ama bir kez daha izleyince bir sürü açığı ortaya çıktı. En kötü sezondu ve 3 bölümden her birinde aldığım zevk bir öncekine göre %50 daha azdı. Ne karışık cümle oldu neyse. Çok doluyum en favori dizimden efsane bir şeyler beklemiştimBitse de gitsek diye çekmişler sanki. Aile draması çıkacağı o kadar belliydi ki. Fanservice Moriarty ve çıkarımcı Sherlock sahneleri ağlamalık. Hele son sahneler. İsteksiz çekildiği belli. :/
Doctor'ı da düşürdüler.Bitse de gitsek diye çekmişler sanki. Aile draması çıkacağı o kadar belliydi ki. Fanservice Moriarty ve çıkarımcı Sherlock sahneleri ağlamalık. Hele son sahneler. İsteksiz çekildiği belli. :/
Pc de başka bir şeyle uğraşırken yanda Tv'de açıktı öyle izledim :/ Konuyu hakimim ama@HaiKuo TianKong izledin mi Poyraz'ı?
Ne bölümdü ya. Meltem cidden gitti mi la basbayaPc de başka bir şeyle uğraşırken yanda Tv'de açıktı öyle izledim :/ Konuyu hakimim ama![]()
HmmNe bölümdü ya. Meltem cidden gitti mi la basbayaKadın dedi ya Kuzum diye. Sakın taş kafanın bi kuzu muhabbeti vardı hani o olmasın?
Meltem kendini aşağıya attı. Kadın kuzum nerede diye sordu.HmmO kadar hakim değilmişim Meltem kafayı yemişti ama gittiği kısmı kaçırmışım :/ Taşkafa'nın eski kuzu mevzusunu hatırlar gibiyim ama bu bölümde başına silah dayayıp götüren mi dedi kuzum diye :/