Ilk bölümler öyle. Bir kaç bölüm sonra düzelecek. 1. Sezondan sonra 2. Sezona başlamadan önce Gods of the Arena'yı izlemeyi unutma. 2. Sezonda Spartacus'un oyuncusu değişiyor, biraz yabancı hissedebilirsin ama çabuk alışıyorsun sırf onun için bırakma bence. Spartacus Vikings'den sonra en sevdiğim tarihi yapımdır. İskandinav-Kuzey kültürüne özel ilgim olduğu için Vikings'i önde tutuyorum. Bir çok kişi Spartacus'u önde tutar.Spartacus'de ki o kan efektleri nedir allasen? Yemin ediyorum o dandik Japon filmlerindeki dövüşlerde konan o saçma efektler gibi gözüküyor.
OHA. Hiç bir şey kalmamış la. 2018'e iteleyecekler diye düşünmüştüm bir araSherlock 4 .sezon 1 ocakta başlıyor.
Herkes bu sezondan sonra dizinin çocuklar üstünden yürüyeceğini söylüyor ama işte Ivar biraz kafamı karıştırdı.Ragnarin dizideki akıbeti aslinda 1. Sezon da şişko İngiltere kralı belli ettiydi.
Bu sezon da bi video gördüm Ragnarin yaşayıp yasamayacagi ile ilgili lakin tıklayıp izleyemedim.
Tarihe sadık kalacaklarsa Ragnar bu sezon gidici. Björn ve Ivar üzerinden yürürler gibi duruyor. Ivar'ı da baya sevdim açıkçası, Björn'de zaten favorilerim arasındaydı. Benim açımdan problem oluşmaz.Herkes bu sezondan sonra dizinin çocuklar üstünden yürüyeceğini söylüyor ama işte Ivar biraz kafamı karıştırdı.
Tarihi dizi seviyorsan Romeyi öneriyim sana. Vikingste Spartacusta yalan olacak izledikten sonraIlk bölümler öyle. Bir kaç bölüm sonra düzelecek. 1. Sezondan sonra 2. Sezona başlamadan önce Gods of the Arena'yı izlemeyi unutma. 2. Sezonda Spartacus'un oyuncusu değişiyor, biraz yabancı hissedebilirsin ama çabuk alışıyorsun sırf onun için bırakma bence. Spartacus Vikings'den sonra en sevdiğim tarihi yapımdır. İskandinav-Kuzey kültürüne özel ilgim olduğu için Vikings'i önde tutuyorum. Bir çok kişi Spartacus'u önde tutar.
OHA. Hiç bir şey kalmamış la. 2018'e iteleyecekler diye düşünmüştüm bir ara
Spartacus'u bitirince başlamıştım ona ama pek sarmamıştı. Roma temasından sıkılmıştım belki de İzlerim yakında.Tarihi dizi seviyorsan Romeyi öneriyim sana. Vikingste Spartacusta yalan olacak izledikten sonra