Teşekkürler.Baktım puanıda baya yüksek imdb puanına çok bakıyorum , bişey izlerken başlıcam hemen şimdi.Senin The Shield izlemen lazım.

Teşekkürler.Baktım puanıda baya yüksek imdb puanına çok bakıyorum , bişey izlerken başlıcam hemen şimdi.Senin The Shield izlemen lazım.
Ahahahaha çok iyi tespit.10 dk barfiks çekiyorlar, 10 dk partner değişerek sevişiyorlar, 10 dk flashback, 10 dk'da damdan dama atlıyor bölüm bitiyor işte.
İki dizinin de imdb'de yüksek puanları var ama ben ikisini de beğenmedim, özelikle the wire baya sıkmıştı.Çok sıkı bir The Sopranos takipçisi olarak nedense ben beğenemedim The Wire'ı, izlemeye çalıştım birkaç bölüm baktım olmuyor bıraktım.
Sopranos'u beğenmemek.....İki dizinin de imdb'de yüksek puanları var ama ben ikisini de beğenmedim, özelikle the wire baya sıkmıştı.
Oliver'ı boşver yemediği halt kalmadı zaten.Sen Malcolm'dan haber ver nasıl adam ?Arrow 1. sezon 22. bölüm
Birisi şu Oliver'a maske versin lan, kapişonu kaldıran Oliver diyor, Starling'de tanımayan adam kalmadı anasını satayım.
Arrow 1. sezon 23. bölümOliver'ı boşver yemediği halt kalmadı zaten.Sen Malcolm'dan haber ver nasıl adam ?![]()