Unknown
Supernatural Son Bölüm :
Sondaki Dean ve Crowley nin fotolarında gerçektende duygulandım
Dean Jerk lük yapıyor tamda :/ Ama baya güzel gidiyor bölümler.. 

Supernatural Son Bölüm :
Sondaki Dean ve Crowley nin fotolarında gerçektende duygulandımDean Jerk lük yapıyor tamda :/ Ama baya güzel gidiyor bölümler..
De(an)mon
Yeni bir digimon mu ?![]()
Ben kötü olurda kendini kontrol eder diye düşünüyordum.. Arabaya kızı gibi bakmayan Dean bizden değildir
Aynen yeni çıkacak digimon serisinin baş karakteri olacakmış.
Bende öyle düşünüyorum da adam sonlara doğru öldürmekten, kesip biçmekten zevk alır hale geldiydi, şeytan olduktan sonra kim bilir nasıl olacak.
Arkadaşım ne spoiler veriyorsunuz izleyen var izlemeyen var
Alın bende veririm o zaman
verdim
Şeytan değil mi şuan bu elemanBu nasıl birşey yahu :/ Ayrıca Bole olayı tahmin edilebilirdi.Bu Arcın bossu Crowley nin kozu olma potansiyeli var.
Ayrıca Crowley nin yediği atarı hiç yakıştıramadım
Lan oğlum işte Kabil oldu sana Dean ya da Dean oldu Kabil. Kabil'in mührünü taşıyanın alacağı yükümlülük buymuş demek ki.
Benim anlam veremediğim bu durumda Crowley'nin kazancı ne? Bildiğini farz ederekten yazıyorum, niye böyle bir risk alarak Dean'in yeni Kabil olmasını istedi ya da izin verdi. :/
En başında beri kontrol etmeyi yada kanka olup bu şekilde işlerinde kullanmayı planlıyordu büyük ihtimal..Tabi Crowley e göre baya boş bir plan gibi duruyor..
O dediğinin sence imkanı var mı? Dean dediğimiz herif, tüm şeytanları katletmek, cehenneme postalamak istiyordu, tabi şimdi Yeni Kabil olduktan sonra işler ne şekilde değişecek bilemiyoruz ama Crowley'e yardım etmez sanırım. O kadar da değildir yani, de'mi.
Bu saatten sonra etmeyeceği kesindi ama şeytan olan Dean in gerçektende Cehenemi elegeçireceğini düşünüp belki Crowleyi indirip kral olacağını falan düşünüyordum.Kontrolü asla kaybedeceğini düşünmedim ama şuan çoğu şeye kafası basmıyor :/