Unknown
Supernatural 10. Sezon 3. Bölüm
Crowley Reyiz günü kurtarır 
Var mı eski Dean gibisi :/

Var mı eski Dean gibisi :/
Supernatural 10x3
Bu sezon Dean şeytan halinde birilerini avlar diye bekliyordum. Tabi böyle olsa Dean gider doğaüstü varlıkları teklerdi. Şimdi ne olacak tekrar insan halinde gidecekler, on dakika dayak yiyecekler sonra onu yenecekler. Dizinin kırk dakikalık kotası dolacak.
Dean şeytan ruhu sayesinde yaşama dönmedi mi? Şeytan ruhu yok oluyorsa Dean hala nasıl yaşıyor anlamadım. Iki kan verip oldu bittiye getirdiler.
Constantine 2. Bölüm
Çizer kızımızı bu bölümde tanıdık, ancak şimdilik Constantine ile arasında ki ilişkinin ne tür bir ilişkiden ibaret olduğu muamma. Uzun bir süre beraber takılırlar umarım.
Madenci ruhlarını huzura kavuşturmak yerine, şeytanlı, luciferli, cinli bölümleri görmek isterdim. Constantine diyince aklıma direkt şeytan geliyor sonuçta.
Karanlık yükseliyordan kasıt ne, bunu bir insan mı yapıyor yoksa, cehennemin kapısı nedeni bilinmeyen bir olay sonucu açılıyor mu? Şimdilik merak edilen konular bunlar.
Bölüm başında kadından şüphelenmiştim, Roman olduğunu da söyleyince tamam dedim. Olayın baş sorumlusu bu kadın. Ama bütün bunları yapma sebebi fazlasıyla çocukça geldi bana. Yani adam seninle evlenmek için ufak bir kaç yalan söylemiş, ne var ki bunda bu kadar nefret edip orada yaşayanların canına kast etmeni gerektirecek.
Bir daha ki bölümler de daha fazla şeytan ve melek görmek dileğiyle.
Orada sadece yalan için öldürmüyor kocasını. İlk dk larda farkettiysen kocasından korkuyor. Kocası üzerine geldiğinde geri çekiliyor. Büyük ihtimal klasik sarhoş karısını döven bir elemandır.
Onu ben de fark ettim de, bu kadar ileri gidip; kocasının dışında, başka insanlarında ölmesine ne gerek vardı.
Heh işte bu kısım mantıksız ama farkettiysen kadın güç yüzünden birazcıkta sıyırmış.. Buna dayanıyor olabilir.