Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dizi Sohbet, Soru, Haber ve Tartışma [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Unknown

Supernatural 10. Sezon 3. Bölüm

Crowley Reyiz günü kurtarır :ehe:
Var mı eski Dean gibisi :/

Supernatural 10x3
Bu sezon Dean şeytan halinde birilerini avlar diye bekliyordum. Tabi böyle olsa Dean gider doğaüstü varlıkları teklerdi. Şimdi ne olacak tekrar insan halinde gidecekler, on dakika dayak yiyecekler sonra onu yenecekler. Dizinin kırk dakikalık kotası dolacak.

Dean şeytan ruhu sayesinde yaşama dönmedi mi? Şeytan ruhu yok oluyorsa Dean hala nasıl yaşıyor anlamadım. Iki kan verip oldu bittiye getirdiler.
Öldüğünde içinde bulunan dean'in normal ruhu bıçak ve mühür kombosu yaparak şeytana dönüştü. Fakat kutsanmış kan ile dean'in ruhu şeytandan tekrar insana dönüştü. Mühürü silmenin yolunu bulmazlarsa kısır döngüye girecek bu olay. Öl şeytan ol sonra tekrardan insana dönüş şeklinde.
Benim asıl merak ve endişe duyguğum konu kabil. Çünkü kabil açık bir şekilde gel beni öldür kurtar beni bu çileden demişti ancak dean ve bizimkiler o sözü unutmuşa benziyorlar. O herifin gücü neredeyse baş melekler kadar vardı. O herif bana verdiğin sözü niye tutmadın diye gelirse o zaman sıkıntı...

Unknown

Açıkcası benim için sezonun favorilerindendir.İlk bölümünü eski haliyle izlediğimden pek birşey anlamadım diye bilirim ama ilk izlediğimdeki yorumlarımda bu yöndeydi. 2. bölümle dizi hakkında tamamen fikir sahibi olucam eğer bozmadan giderse her türlü Spn den üstün bir dizi olur.

american horror story izliyen var mı? kafamda birkaç soru oluştu cevap arıyorum.
1. sezon 11. bölümdeyim.
ölen ikizler yanan kadın ve cocukları öldüğü gibi kaldı.ama sonradan ölenler hep normal halleri ile kaldılar.
hizmetçi gençken öldü ama şuan yaşlı.
evden çıkamıyorlar ama hizmetçi annesini ziyarete gitti.tate ve violet kumsala falan gittiler nasıl?
ermeniyi öldürdüklerinde burda ölmesin ruhu gelir falan dediler dışarı çıkardılar ama tatenin öldürdüğü öğrenciler okuldaydı ama onlar canlanmıştı.
aklıma suan gelenler bunlar

Constantine 1. Bölüm

Filme kıyasla daha trajik bir senaryoya sahip olsa da izlenilecek bir yapım olmuş.
Harita üzerinde hareket eden kan efektini saymazsak, efektlerde güzeldi. Yapımcıya kolay gelsin şimdiden.
Neyse, Astra'nın kim olduğunu da öğrendik. john'un annesini görmek için büyü, lanet, ritüel deneme fikri fma'da kinin bire bir aynısı. Bunun dışında güzel bir bölümdü.
Filmde ki yardımcı melek kadın kılığındaydı, burada erkek rolünde canlandırılmış, o konuda da ufak bir sıkıntı var kendi adıma konuşacak olursam.
Bir de bölüm sonunda resim çizen kadından nasıl bir hikaye çıkartılacak bekleyip görelim.

Constantine 2. Bölüm

Çizer kızımızı bu bölümde tanıdık, ancak şimdilik Constantine ile arasında ki ilişkinin ne tür bir ilişkiden ibaret olduğu muamma. Uzun bir süre beraber takılırlar umarım.
Madenci ruhlarını huzura kavuşturmak yerine, şeytanlı, luciferli, cinli bölümleri görmek isterdim. Constantine diyince aklıma direkt şeytan geliyor sonuçta.
Karanlık yükseliyordan kasıt ne, bunu bir insan mı yapıyor yoksa, cehennemin kapısı nedeni bilinmeyen bir olay sonucu açılıyor mu? Şimdilik merak edilen konular bunlar.
Bölüm başında kadından şüphelenmiştim, Roman olduğunu da söyleyince tamam dedim. Olayın baş sorumlusu bu kadın. Ama bütün bunları yapma sebebi fazlasıyla çocukça geldi bana. Yani adam seninle evlenmek için ufak bir kaç yalan söylemiş, ne var ki bunda bu kadar nefret edip orada yaşayanların canına kast etmeni gerektirecek.
Bir daha ki bölümler de daha fazla şeytan ve melek görmek dileğiyle.

Unknown

Constantine 2. Bölüm

Çok garip bir şekilde bu dizi aşırı derecede sevdim 2 bölümde gözüme girmeyi başardı.. Umarım Spn kadar uzun olur. :good:

Constantine 2. Bölüm

Çizer kızımızı bu bölümde tanıdık, ancak şimdilik Constantine ile arasında ki ilişkinin ne tür bir ilişkiden ibaret olduğu muamma. Uzun bir süre beraber takılırlar umarım.
Madenci ruhlarını huzura kavuşturmak yerine, şeytanlı, luciferli, cinli bölümleri görmek isterdim. Constantine diyince aklıma direkt şeytan geliyor sonuçta.
Karanlık yükseliyordan kasıt ne, bunu bir insan mı yapıyor yoksa, cehennemin kapısı nedeni bilinmeyen bir olay sonucu açılıyor mu? Şimdilik merak edilen konular bunlar.
Bölüm başında kadından şüphelenmiştim, Roman olduğunu da söyleyince tamam dedim. Olayın baş sorumlusu bu kadın. Ama bütün bunları yapma sebebi fazlasıyla çocukça geldi bana. Yani adam seninle evlenmek için ufak bir kaç yalan söylemiş, ne var ki bunda bu kadar nefret edip orada yaşayanların canına kast etmeni gerektirecek.
Bir daha ki bölümler de daha fazla şeytan ve melek görmek dileğiyle.

Orada sadece yalan için öldürmüyor kocasını. İlk dk larda farkettiysen kocasından korkuyor. Kocası üzerine geldiğinde geri çekiliyor. Büyük ihtimal klasik sarhoş karısını döven bir elemandır.

Orada sadece yalan için öldürmüyor kocasını. İlk dk larda farkettiysen kocasından korkuyor. Kocası üzerine geldiğinde geri çekiliyor. Büyük ihtimal klasik sarhoş karısını döven bir elemandır.
Onu ben de fark ettim de, bu kadar ileri gidip; kocasının dışında, başka insanlarında ölmesine ne gerek vardı.

Unknown

Onu ben de fark ettim de, bu kadar ileri gidip; kocasının dışında, başka insanlarında ölmesine ne gerek vardı.
Heh işte bu kısım mantıksız ama farkettiysen kadın güç yüzünden birazcıkta sıyırmış.. Buna dayanıyor olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık