6 haftadır ben de oradan takip ediyorum. Hakikaten muazzam bir yapım olmuş, her bölüm oha oha nidalarıyla izliyorum hakikaten. Arşiv yapmaya da başladım, Haluk Bilginer'in sesinden çok iyi gidiyor.Nat Geo'dan takip ediyorum ben. :S
6 haftadır ben de oradan takip ediyorum. Hakikaten muazzam bir yapım olmuş, her bölüm oha oha nidalarıyla izliyorum hakikaten. Arşiv yapmaya da başladım, Haluk Bilginer'in sesinden çok iyi gidiyor.Nat Geo'dan takip ediyorum ben. :S
Müthiş bir yapim kesinlikle izlenmeli hem gorsele hem bilgiye doyuyor insanCosmos: A Space-Time Odyssey [Bir Uzay Serüveni] izleyen yok mu la, konuşalım az.
Zaten 8 sezonmuş 5'ini izlediysen 3 sezon kalır. Akşamdan koy torrent'e sabaha inmiş olmuş.Psych adlı diziyi online izleyebileceğim bir yer bilen var mı?5 sezon torrentten indirip izledim çok oluyor izlemeyeli tekrardan başlayacağım ama üşeniyorum torrent yapmaya
Hayatının hatasını yaptığını bir bilsen... Keçiye danışmazsan böyle olurDizi pc'de 3 aydır indirilmiş duruyor. 1. ve 2. sezonları ama çoooook sıkıcı bir dizi geliyor insana yaa. Daha klasörünü açıp bakmadım yeminle.
Unuttuğum o kadar çok sezonu var ki tekrar izlemem gerek.Şu dönem dizi kıtlığındayım zaten Psych iyi gelecek bana.Neyse torrent yolları gözüktü gibiZaten 8 sezonmuş 5'ini izlediysen 3 sezon kalır. Akşamdan koy torrent'e sabaha inmiş olmuş.
Not: Böyle dememin sebebi online izlediğim sitede olmayışındandır . Bir tek 8. sezonu var.
Not 2: Ahh dizimag ahhh...
Ya ne bileyim başlıyasım hiiiç gelmiyor . Belki yazın başlarım. Hatta %90 yazın başlarım kalsın pc'de o unutulmuşlar dosyasındaHayatının hatasını yaptığını bir bilsen... Keçiye danışmazsan böyle olur
Geç olsun güç olsun zaten 3 haftada bir çıkıyor bazen hemen başlamasanda olur ama önyargıya kapılıp mahrum kalma.İyiki zamanında devam etmişim.Çok popüler sayılmaz bu yüzden gaza gelip başlayan pek olmuyor ama senaryo ve kurgu konusunda gerçekten iyi.Nolan parmağı var sonuçta.Ya ne bileyim başlıyasım hiiiç gelmiyor . Belki yazın başlarım. Hatta %90 yazın başlarım kalsın pc'de o unutulmuşlar dosyasında
Sorma ya bu sezon niye öyle oldu anlamadım :S Sherlocka dönecek valla senede 3-5 bölüm :SGeç olsun güç olsun zaten 3 haftada bir çıkıyor bazen hemen başlamasanda olur ama önyargıya kapılıp mahrum kalma.İyiki zamanında devam etmişim.Çok popüler sayılmaz bu yüzden gaza gelip başlayan pek olmuyor ama senaryo ve kurgu konusunda gerçekten iyi.Nolan parmağı var sonuçta.
Yok yok hiçbir dizi sherlock kadar ızdırap veremezSorma ya bu sezon niye öyle oldu anlamadım :S Sherlocka dönecek valla senede 3-5 bölüm :S