O tekrarlanma dizi ilerledikce, ana hikayeye girildikce azalıcak. Devam et sen. ^^Arrow fena dizi değilmiş. İlk sezonun ortalarındayım, devam ediyorum. Tek sıkıntısı bir noktadan sonra bir çok dizide olduğu gibi konusunun sıradanlaşması, bazı şeyleri tekrarlamaya başlaması.
Toparlıyor sonradan. Dc'nin dizileri iyidir.Arrow fena dizi değilmiş. İlk sezonun ortalarındayım, devam ediyorum. Tek sıkıntısı bir noktadan sonra bir çok dizide olduğu gibi konusunun sıradanlaşması, bazı şeyleri tekrarlamaya başlaması.
Nat Geo'dan takip ediyorum ben. :SCosmos: A Space-Time Odyssey [Bir Uzay Serüveni] izleyen yok mu la, konuşalım az.
O tekrarlanma dizi ilerledikce, ana hikayeye girildikce azalıcak. Devam et sen. ^^
Bir ara fena sarmıştım sonra izlenecek güzel dizi kalmayınca bırakmıştım, aradan 2-3 yıl geçti. Şimdi tekrardan dizilere başladım, umarım toparlar da sırf vakit geçirmek için izlememiş olurum.Toparlıyor sonradan. Dc'nin dizileri iyidir.
Dizi pc'de 3 aydır indirilmiş duruyor. 1. ve 2. sezonları ama çoooook sıkıcı bir dizi geliyor insana yaa. Daha klasörünü açıp bakmadım yeminle.Person of Interest'da her bölüm sonu mu efsane olur :S