Türkçe alt yazılısı yayınlandı mı ?Hannibal S02E07
Will dışarıda. Hannibal çok süper ötesi bir oyun oynadı. Adamın hastalara uyguladığı yöntemleri çok merak etmeye başladım.
Sonraki bölüm fragmanında Bloom ile Hannibal birlikteydi yeniden. Lanet olsun sana Bloom!
Bayadır belliydi ama Saul karakterini bu kadar sevdiren Bob Odenkirk oynamayabilirdi.Oynaması kesinlik kazanmış güzel haber.O olmasa izlemezdim herhalde.http://www.birdizihaber.com/2014/04/better-call-saul-karakterleri-aciklandi/
Dizi olacağından haberim yoktu.Görünce sevindim ve tebessüm ettim.
Seriyi takip etmiyorum ancak takip eden arkadaşlarım var ve severek izliyorlar. Bunun haricinde çizgi romandan uyarlama bir seri olduğu için akışı ve olay örgüsünün sağlam olma ihtimali yüksek.Arrow'a başlicam, sizce genel olarak nasıl bir seri?
Çok iyi olur. Son dakikada ted çıkıp bunların hepsi şaka zaaa falan dese bile kabul ederdim artık. O kadar berbat bir final :/Alternatif çekilecekmiş zaten.
Valla ben severek izliyorum. Smallville'i izlemişsen onun doğaüstü olmayan hali gibi düşünebilirsin. Süpergüçler dizide henüz etkisini göstermedi. Bir yerlerde eğitim almış bir adam şehrindeki yozlaşmayı bitirmek ve şehri kurtarmak için şehrine geri dönüyor ve olaylar gelişiyor...Arrow'a başlicam, sizce genel olarak nasıl bir seri?