One piece gibi istiyorsan heroes a başla fringe de fena değilÖneriniz olan bir dizi var mı fantastiği one piece gibi olucak.Varsa söylerseniz sevinirim
One piece gibi istiyorsan heroes a başla fringe de fena değilÖneriniz olan bir dizi var mı fantastiği one piece gibi olucak.Varsa söylerseniz sevinirim
HIMYM'ı hiç izlemedim ama Friends mü-kem-mel. Bitirmiş olmama rağmen halen sahnelerini açıp açıp izlerim ve gülerim. Esprileri çok kaliteli, tam bir efsane. PhoebeFriends Himym'ın yanında baya baya güzel dizi mi yoksa 2. sezondayım diye mi bana öyle geldi :/
The Walking Dead 4x12
Daryl ile Beth iyiydi bu bölüm.
O kadar tahminden sonra Daryl'ın hiç kimseydim demesi süpriz olmadı. Ama duyguyu iyi vermişler.
The last man standing muhabbetinde spoiler yemiş gibi olsam da doğru bir çıkarımdı. Kendisi çizgi romanda da yok zaten ki senaristler akıllarında bir ters köşe düşünmüyorlarsa (ki dizinin çok sevilen karakterini öldürmek yürek ister.) dizinin sonuna kadar bizle kalacak diye düşünüyorum.
Bak zamanında ben de darly diyordum. Adamın adı Daryl.darly ile ilgili spoiler varsa söyler misin meraklıyım o adama karşı rick bile ölsün ama darly aslaaaa
peki çizgi romanda ölenler kim biliyo musun onları sezon sonunu görmeyecek olanlar bi de bu ayrılma olayı ne kadar sürüyoBak zamanında ben de darly diyordum. Adamın adı Daryl.
Kendisinin çizgi romanda olmadığını belirttim o yüzden dizi senaristleri belirler kaderini.