korkma 5.sezona geldiğinde bırakırsın benim gibiCagdas yardim eyle!!
the mentalisti cabuk bitirecegime benziyor ve super bir dizi oldugu icin bitirmek istemiyorum, benzer dizi biliyormusun?
the mentaistte 3. sezon 14. bolumdeyim ve bitmesini hiiiic istemiyorum ki red jhon kim diye can atiriyorum
4. sezona basladim 6. bolumdeyim 5. sezon kotu mu?korkma 5.sezona geldiğinde bırakırsın benim gibi
5. sezonda hikaye yavaşlamış olabilir ama hala karşımızdaki patrick jane'di. Hala komik, zeki ve gizemliydi. Dizi iki bölüm yavaşlayınca sıkılıyosan diyecek bişeyim yok maalesef.4. sezona basladim 6. bolumdeyim 5. sezon kotu mu?
Cagdas pak neler diyor mentaliste !!
4.Sezon Finaline gelemedim ben Red Jon kim halen belli değil diye biliyorum sırf jane için izliyordum zaten oda baydı4. sezona basladim 6. bolumdeyim 5. sezon kotu mu?
Cagdas pak neler diyor mentaliste !!
Büyük spoiler içeriri!!!!4.Sezon Finaline gelemedim ben Red Jon kim halen belli değil diye biliyorum sırf jane için izliyordum zaten oda baydı
spoiler yememek icin kendimi durdurdum ama dedim hani goz ucuyla bakip kapatirim baktim spoiler icinde spoiler var sayfayi kapattimBüyük spoiler içeriri!!!!
Red john belli oldu ve o konu nihayete erdi.