O bölümden sonra yok artık diyip şöyle bir etrafı kolaçan etmişsindir herhalde tetikte olupHavalimanında adam öldürdü ya
O bölümden sonra yok artık diyip şöyle bir etrafı kolaçan etmişsindir herhalde tetikte olupHavalimanında adam öldürdü ya
Sherlock için spoiler olabilir.Moriarty? :S
Okumayın. Şerlok izlemeyenler için spoiler içeriyor.Sherlock için spoiler olabilir.
Moriarty bir katil değil ki o sadece suç danışmanı.. Adam sadece sıkılıyor ve oyun oynuyor ama Dexter öldürmek için öldürüyor. Bir seri katil olarak baş düşmanı olabilir diyordum.Ayrıca burda farklı bir evren olarak bahsediyoruz Moriarty her zaman baş düşman ve Sherlock un gafasında kitli (Bunu yazmak istememiştim)
Polise gittim, abi kameralar çalışıyor mu dedim? 3 gün sorguladılar beni.O bölümden sonra yok artık diyip şöyle bir etrafı kolaçan etmişsindir herhalde tetikte olup
Kime, Şerlok'a mı?Aslında L - Kira gibi bir kapışma iyi giderdi.Düşünsenize bu kapışmanın sherlock seviyesinde sürüp devam ettiğini.İlla dexter demiyorum ama adama bu ayarda bir rakip çıksa izlemesi çok daha keyifli olur.
Bu memlekette olmaz tabii selam versen borçlu çıkarsın bizim memlekettePolise gittim, abi kameralar çalışıyor mu dedim? 3 gün sorguladılar beni.
Kira kim ?Moriarty ve Sherlock bir Kira ve L etmez :/