Roronoa Zoro
Dexter alternatif bir evrende geçiyor, teknoloji günümüze eş, ama kamera icat edilmemiş. O yüzden yakalanmıyor.
Bencede ortaya çıkarma hususunda ipi göğüsleyip alır ama Dexterda o zamana kadar geçen sürede onu alıp köpekbalığı yemi yapabilir diye düşünüyorum Böyle bir ihtimalde göz ardı edilemez.Ferit beğenmese de her adımını hesaplayan biri Şerlok.
Dexter da Şerlok'a inat hiç iz bırakmadan işlerini halletmeye çalışıyor.
Sonuç Şerlok raad alır çünkü Doakes gibi bir kalas bile anladı. Dexter çok açık veriyor.
''Did you miss me?''
Dexter 7. sezonda sıktı bıraktım yediğim spoilerlara bakılırsa son sezonda iyice kaçırmış kendini hata yapıyormuş Sherlock gibi birine bir kaç hata verilirse direk çözer konuyu gibime geliyor biraz da diziye hayranlığımdan olsa gerek Sherlock diyorum.Yinede dexter Sherlock da olsa bir numaralı düşman olurdu şüphesiz.Dexter Morgan vs Sherlock karşılaşsa ne olur ? Kim kazanır bu maçı.Dizideki sherlocktan bahsediyorum bu arada.
Seri katiller zorludur diyor Dexter zorlar mı adamı ?
İyi de ilk karşılaşmalarında Şerlok anlayacak zaten. Ha Dexter yakaladı mı bırakmaz orası ayrı.Bencede ortaya çıkarma hususunda ipi göğüsleyip alır ama Dexterda o zamana kadar geçen sürede onu alıp köpekbalığı yemi yapabilir diye düşünüyorum Böyle bir ihtimalde göz ardı edilemez.
Bıraktı bıraktı,zaten ne zaman öldürmeyip vazgeçip salsa başına bir ton dert açtı.İyi de ilk karşılaşmalarında Şerlok anlayacak zaten. Ha Dexter yakaladı mı bırakmaz orası ayrı.
O dertlerden biri şimdi oğluna hem annelik hem babalık yapıyor. :/Bıraktı bıraktı,zaten ne zaman öldürmeyip vazgeçip salsa başına bir ton dert açtı.
Dexter 7. sezonda sıktı bıraktım yediğim spoilerlara bakılırsa son sezonda iyice kaçırmış kendini hata yapıyormuş Sherlock gibi birine bir kaç hata verilirse direk çözer konuyu gibime geliyor biraz da diziye hayranlığımdan olsa gerek Sherlock diyorum.Yinede dexter Sherlock da olsa bir numaralı düşman olurdu şüphesiz.
Dexter'ın, Sherlock'u yakalayabilmesi için 25 sezon daha tecrübe edinmesi lazım.Dexter standart performansını sergilerse, Sherlock'un, ensesine şaplağı yapıştırması bir bölüm bile sürmez.