Dexter da kendi gibi olanları görünce direk anlardı. İd le hareket eden kişiler birbirini tanıyabiliyo. Dokaes bu sayede farketmişti. Daha doğrusu bi tuhfalık olduğunu sezmişti. Ama sherlock bu olayın tam aksi yönünde hareket eden biri. Doğal benliğiyle hareket etmek bi tarafa kesinlikle iç güdülerini kullanmaz, salt mantıkla hareket eder. Yani doakes gibi bakınca katili tanıyacağını sanmıyorum. Sosyopat olduğunu farkedecektir ama kendisi de sosyopat olduğu için bi önemi olmaz.Haklısın 7 sezon 7 farklı Dexter vardı.Yinede düşünüyorum Doakes bile Dexter'ın rol yaptığını anlayabilmişken her ayrıntıya dikkat eden Sherlock kısa sürede işkillenmez mi ? Hadi Lila'lı olanı seçtim diyelim bu sefer şansı o sezondaki gibi yaver gitmeyebilirdi.
Tabii dediğin gibi bende Dexter yakalar keser biçer diye düşünüyorum.Dexter olası tehlikeleri çok çabuk farkediyor.Eğer sherlock kendisi üzerine gidilip paketleneceğini tahmin edemezse okyanusun dibini boylayabilir.Sherlock farketmekten çok tuzak kurmalı yoksa işi bence zor.