Supernaturalde 5.sezonun ortalarına geldim. Şimdilik beklentiyi karşıladığını söyleyebilirim ama kıl olduğum bir durum var.
Not: Bir durum demişim ama hiç öyle durmuyor neyse içimi döktüm rahatladım valla.
Lan niye bu kadar kasıyorlar anlamadım Sam ''evet'' demesin, Dean ''evet'' desin Mikail gerçek bedeninde olmayan Lucifere versin ayarı. Nedir bu yani ne şiş yansın ne kebap mantalitesinde dünyanın çivisini çıkartma çabası, Kıyamet kopmuş, Oturup konuşarak çözülecek olay değil, Meleklerde şerefsiz tipler var tamam Dean senin kadar bende ayar oldum. Hani evet derim ama şu şu çakalların derisini yüzün şartı koşturacak kadar.. Gelgelelim Meleklerin şerefsizliğini geçen tehdit ise Lucifer, Salak mısın yani ? adam anti hümanizmin kurucusu ve önderi bu da onu öncelikli düşman yapıyor ki İblislerin onun eseri olduğunu biliyorsun anana,babana,kardeşine,köyüne,toprağına neler çektirdi bu iblisler !!! Same birşey demiyorum zaten hani keş olup, İki de bir ben ucubeyim tavırları falan, Nesin olm sen ? derdin ne lan senin hani küçükken babanız hortumla dövmedi elinizi altı patlar verdi diye ne lan bu tripler. Son olarak ccc tek kral Bobby reyiz ccc
Not: Bir durum demişim ama hiç öyle durmuyor neyse içimi döktüm rahatladım valla.