Şimdi düşündüm de himym'a haksızlık etmişim. Sadece güldürmek gerçekten zor, diğer diziler gibi ana konuyu işlerken arada komedi unsurunu güzelce yedirmiyorsun. Tek yapman gereken şey güldürmek olunca ve sen izlediğinde gülmeyince doğal olarak soğuyorsun diziden. Ama bununda sebebi dizinin sakız gibi uzaması muhtemelen, 9 sezonluk scrubs'ın son sezonu resmen berbattı, fazla yapmacıktı. Yada 4 sezonluk coupling, son sezonda jeff'in olmaması neydi lan? Tbbt desen sadece nerd esprisi yapıyor, kendi içinde döngüye girdi resmen dizi bir süre sonra. Two and a half man'e hiç bulaşma zaten. Entourage (komedi dizisi bu arada) kısa olmasından kazanıyor galiba, 8 sezon ama sadece 1-2 sezonu 20 bölümlük, gerisi 10-12 falan. Adamlar tadında bıraktılar.
Şu red john olayına hiç girme, o adam hala benim için red john değil, dizi bitsin anca öyle inanırım ve söverim. Her ne kadar dizinin tek konusu red john gibi gözükse de, 24 bölümlük bir sezonda 5-6 bölüm red john ile ilgili oluyordu.
Şu red john olayına hiç girme, o adam hala benim için red john değil, dizi bitsin anca öyle inanırım ve söverim. Her ne kadar dizinin tek konusu red john gibi gözükse de, 24 bölümlük bir sezonda 5-6 bölüm red john ile ilgili oluyordu.