ingilizce bilen arkadaşlar için site önereyim bende http://www.cucirca.eu/about/ da önce yazıldıysa kusura bakmayın tamamına bakacak vaktim olmadı. Ben buradan izliyorum dizilerin çok büyük bir bölümü var bu sitede.
Mads Mikkelsen gibiyse eğer yani kardeşi gibi on numara kötü karakterimiz olacak Sherlock'ta.Şimdiden heyecanlandım.Bu ayki CNBC-e dergisinden.
Beşinci sezonun ortalarında bırakmıştım bende 14.bölüm falandı sanırım, hani o zaman kadar olan sezonları nasıl izlediğimi bölümleri nasıl silip süpürdüğümü anlatamam sana ama artık dönüp devam edesim gelmiyor hiç izlemek istemiyorum lan bildiğinSupernatural 8.sezona geçtim. Niye 5. yada 6.sezon'da bırak dediklerini anladım. Şu an bir sonraki bölümü öyle bir isteksizlikle açıyorum ki anlatamam bölümü açsamda hızlı hızlı ileri sarıyorum. Niye böyle oldu ki kardeşler .s.s.s
5. sezondan güncel olarak takip eden biri olarak söylüyorum çekilmez o bölümler arka arkayaSupernatural 8.sezona geçtim. Niye 5. yada 6.sezon'da bırak dediklerini anladım. Şu an bir sonraki bölümü öyle bir isteksizlikle açıyorum ki anlatamam bölümü açsamda hızlı hızlı ileri sarıyorum. Niye böyle oldu ki kardeşler .s.s.s
Bence The Sopranos dan sonra gelir ama zaten ikiside HBO nun en başarılı yapımları zatenThe Wire. Tek kelime ile izlediğim en gerçekçi yapım.