Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Digimon ve Pokemon

Hangisi Daha Başarılıydı ?

• Kullanılan toplam oy
    83
Şu sıralar Pokemon ilk animesini izliyorum.Digimon animesinin yanına yaklaşamaz.
İki animeyi de hem çocuklukta hem olgunlukta izlemiş biri olarak gönül rahatlığıyla Digimon derim.Pokemon'un animesi oyunlarına daha bağlı bir adaptasyon olsa Digimon ile kapışabilirdi bence.
Aslında konu biraz yanlış açılmış.Hangisi daha başarılı diye cevap verirsek bu cevap Pokemon olmalı.Çünkü ortada büyük bir ticari başarı var oyunu bu kadar popüler olan çok şey yok.Ama soru hangi animenin daha iyi olduğu sorusuysa bunun cevabı da kesinlikle Digimon.Özellikle ilk sezonla yarışamaz.

Pokemon okulda herkesin sürekli ağzında olduğu için bana daha değersiz geliyordu. Sadece Mewtwo'yu falan merak ediyordum.

Digimon, Beyblade gibi seriler daha az bilindiği için belki de daha bir ilgiyle izlerdim.

Ama hiçbiri benim için bir Yu-Gi-Oh değildir. Anılara gittik : ))

Son düzenleme:
Pokemon okulda herkesin sürekli ağzında olduğu için bana daha değersiz geliyordu. Sadece Mewtwo'yu falan merak ediyordum.

Digimon, Bayblade gibi seriler daha az bilindiği için belki de daha bir ilgiyle izlerdim.

Ama hiçbiri benim için bir Yu-Gi-Oh değildir. Anılara gittik : ))
İzlemesi en keyifli olanı Yugi'dir
En sağlam kurgu Digimon'dadır
En ilgi çekici konsept Pokemon'dadır
En kolay etkileşime geçilip, içselleştirebileni de Beyblade'dir

Digimon’da biz genelde ilk 2 sezonu izlemişizdir tvlerde.Ötesi yani manga çok daha farklı bilgilerle doluymuş.İngilizce muhabbetlerine göz gezdirmiştim.İkinci sezonda çıkan Daemon aslında hepsiyle eğlenmiş uyanış gibi gerçek formu çok daha güçlüymüş.Bu arada bilmeyenler için biz Myotismon diye biliyoruz ama op gibi japoncadan takip etseydik Vamdemon olarak bilecektik.

Hiç Digimon izlemedim. Nasıl başlayabilirim? Okuması mı daha iyi izlemesi mi? Nereden okuyabilirim, izleyebilirim?
İzlesen daha iyi.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık