Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Digimon ve Pokemon

Hangisi Daha Başarılıydı ?

• Kullanılan toplam oy
    83
Ben ikisini de TV'den izledim çocukluğumda yayınladığı kadar. Sonrasında eve bağlanan internet sağolsun kalan bölümleri de izleyebildim. İkisini de çok sevdim ama olay örgüsü deyince Digimon Adventure bir adım öne çıkıyor benim için.

Bir de Digimon Adventure'ın soundtrack'lerini daha kaliteli buluyorum tabi bunda rahmetli Kouji Wada'nın muhteşem sesinin katkısı yadsınamaz. Mekanı cennet olsun :)

Digimon'un pandemi sırasında yayınlanmaya başlanan bir reboot'u vardı ama onu hiç beğenmedim. Çocukluk çizgi filmime hakaret gibi çevirmişler bence.

Kanserden öldüğünü duyduğumda çok üzülmüştüm.. R.İ.P.
Sen de benim gibi Kouji Wada'yı kast ediyorsun sanırım. Evet kanserden ölmüştü. Digimon Adventure Tri tanıtımlarımnda tedavi görürken sahneye çıkıp Butterfly şarkısına atfen Re-fly şarkısını söylemişti diye hatırlıyorum.

Bu arada Digimon Adventure Tri'nin çekileceğini duyduğumuzda Facebook'un prime zamanlarıydı. Digimon TR sayfası çok aktifti. Digimon Adv. Tri için özel bir site vardı girdiğimizde bir yumurta çıkıyordu ve yumurta siteye girip kendisine yüz milyonuncu tıklamada kırılıp yeni animeye dair yeni bir bilgi veriyordu. Bu bazen bir video, bazen bir resim bazen de bir duyuru oluyordu. Bu döngü bir süre devam etti ve biz Facebook sayfasından organize olup her gün çıkan yeni yumurtaya tıklayarak çatlamasına katkıda bulunduk hep beraber. Güzel günlerdi vesselam ;)))

Son düzenleme:
Sen de benim gibi Kouji Wada'yı kast ediyorsun sanırım. Evet kanserden ölmüştü. Digimon Adventure Tri tanıtımlarımnda tedavi görürken sahneye çıkıp Butterfly şarkısına atfen Re-fly şarkısını söylemişti diye hatırlıyorum.

Bu arada Digimon Adventure Tri'nin çekileceğini duyduğumuzda Facebook'un prime zamanlarıydı. Digimon TR sayfası çok aktifti. Digimon Adv. Tri için özel bir site vardı girdiğimizde bir yumurta çıkıyordu ve yumurta siteye girip kendisine yüz milyonuncu tıklamada kırılıp yeni animeye dair yeni bir bilgi veriyordu. Bu bazen bir video, bazen bir resim bazen de bir duyuru oluyordu. Bu döngü bir süre devam etti ve biz Facebook sayfasından organize olup her gün çıkan yeni yumurtaya tıklayarak çatlamasına katkıda bulunduk hep beraber. Güzel günlerdi vesselam ;)))
Kardeşinin ana karakter olduğu seri çok ilgimi çekmemişti. Ana seriye bayılıyordum zaten.
Bükmeli tasoların trend olduğu zamanlar cipsten İzzy tasosu çıkmıştı. Ömrüm, yaşadığım o hazzın arayışının peşinde sürüklenerek geçti.

Eşitliği bozdum 😂 Digimon gerek hikaye gerek müzikler gerek tasarımlar olsun her türlü iyi ya. Pokémon, oyunları olmasa bi cacık etmez. Yani birde pazarlamayı iyi yaptılar pokemonda o yüzden çok daha popüler.

Sırf oyunları sebebiyle pokemon tokatlar. Animesi çöp. Digimonu hiç hatırlamıyorum fakat pokemon oyunları seviyesine çıkacağını sanmıyorum.
Pokemon oyunları>>>>>>>ikisininde animesi tarzı bir muhabbet çıkıyor sanırım ortaya o yüzden pokemondan yana kullanıyorum oyumu.

Bu arada Yugioh ikisinide tokatlar

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık