Cavitq11 19 May 2022 #52 Bana göre Digimon konusu ve kurgusu bakımından çok daha iyiydi ama 1.sezonu sadece. Şimdi hangisi daha basariliydi dersek,izlenme,yapılan filmler,satılan ürünler gibi bir çok faktör devreye girer. Bu anlamda Pokemon öndedir muhtemelen.
Bana göre Digimon konusu ve kurgusu bakımından çok daha iyiydi ama 1.sezonu sadece. Şimdi hangisi daha basariliydi dersek,izlenme,yapılan filmler,satılan ürünler gibi bir çok faktör devreye girer. Bu anlamda Pokemon öndedir muhtemelen.
Gon Freecs 19 May 2022 #53 Tamers'dan dolayı Digimon. Gördüğüm en iyi evrim Renamon-Sakuyamon' evrimidir. Gizli İçerik . Son düzenleme: 19 May 2022
Keldorn 19 May 2022 #54 Gon Freecs dedi ki: Tamers'dan dolayı Digimon. Gördüğüm en iyi evrim Renamon-Sakuyamon' evrimidir. Gizli İçerik . Genişletmek için tıkla ... Tamers var olan en iyi mon temalı anime olabilirir.
Gon Freecs dedi ki: Tamers'dan dolayı Digimon. Gördüğüm en iyi evrim Renamon-Sakuyamon' evrimidir. Gizli İçerik . Genişletmek için tıkla ... Tamers var olan en iyi mon temalı anime olabilirir.
Sakata Gintoki 19 May 2022 #55 Aralarından ilk Digimon'u izleyip ona ilgi gösterdiğim için Digimon diyorum
Alpamis 19 May 2022 #56 Digimon izledim ama çok hatırlayamıyorum. Pokemon'un ise girişi ile alemlerden alemlere akardım.