Ben Rogerin iradesinin Luffy'e geçtiğini düşünsem dediğin gibi Rogerinde lastik meyvesi yemesi lazımdı ama ben öyle düşünmüyorum işte. Ne Ace ne Roger Luffy bence çok daha başka birisinin iradesini aldı. Joyboy mu? yoksa Antik Krallığın kralımı? yoksa D.'lerin kralımı bilemem ama Rogerin iradesini almadığını düşünüyorum.Ellerine sağlık, lakin katılmıyorum. Eğer gomu gomu'yu Roger kullanmış olsaydı önceden dediğin Devil - meyve mantığına bi nebze katılabilirdim ama böyle bir durum çıkacağını sanmıyorum. Çünki Roger lastik meyvesi kullanıcısı olsaydı en basitinden Beyazsakal bunu bilirdi. Beyazsakal, Roger'ın iradesinden kasıt Ace'i, Ace ile de Luffy'i işaret ediyordu. Bu denklemi ne şekilde kurarsan kur meyve olayı örtüşmüyor hiçbirinde. Ki Roger'ın iradesinin Luffy'de yaşadığını izah eden bir çok sahne gördük. Serinin ana teması bunun üzerine kurulu zaten. D. iradesi başka bir mevzu, Devil ailesi çıkabilir ama böyle çıksa bile Oda bunu çok tahmin edilemez bir şekilde sunacaktır zannımca.
Sen yine de inanıyor ve savunuyorsan, daha fazla araştırma yap ve geliştir teorini bence. Seriyi baştan sona şöyle bir süzüp destekleyici gördüğün noktaları belirt, belki sunduğundan fazlası vardır. Şu an yetersiz duruyor ikna etmek için savların, ki çelişkili noktaları var üstüne bir de.
Zaten bu konudaki tüm yazdıklarım 3-4 dakikalık bir beyin fırtınası sonucunda aklıma gelenler yani üstünde pek fazla durmadım. Tutacağına inanıyor musun? diye soruyorsan inanmıyorum aslında ama işte maksat iş olsun.