Adamları olmasa, denizin dibine sokardı, Mf'yi böyle bir muhabbet vardı sanki @Smoker bilir.WB ve Teach denedi ama başarısız oldu.
Ayrıca WB bir kez de koruma duvarına takıldı. Depremin de geçemeyeceği duvarlar var.
Adamları olmasa, denizin dibine sokardı, Mf'yi böyle bir muhabbet vardı sanki @Smoker bilir.WB ve Teach denedi ama başarısız oldu.
Ayrıca WB bir kez de koruma duvarına takıldı. Depremin de geçemeyeceği duvarlar var.
Bende onu diyorum diğerlerine üstünlük sağlaması şaşılacak şey değilEmin ol o adam sağlam olsa, yaptıklarının 2 katını yapardı.
Ace var diye kendini tutuyor yoksa direk adayı batırabilir. Bildiğin kıta kalıplarıyla oyunuyor o boyuttaki bir adayı batırması çok zor değil.Depremle dediğini yaparsın da bu sefer kendi adamların için de sıkıntı bu durum. Ama yer çekiminde böyle bir sıkıntı yok. Kaldır at. Tuttu furutti
En güçlü olduğunu kimse inkar etmiyor ama günlük kullanıma uygun değil sonuçta OP evreninde yaşamıyoruzSbs de bile dendi Deprem meyvesi en guclu paramecia diye
Arkadaşlar ben Wb adayı ters çeviremez diyorumAce var diye kendini tutuyor yoksa direk adayı batırabilir. Bildiğin kıta kalıplarıyla oyunuyor o boyuttaki bir adayı batırması çok zor değil.
Depremle dediğini yaparsın da (adayı ters çevirmekten bahsediyorum) bu sefer kendi adamların için de sıkıntı bu durum. Ama yer çekiminde böyle bir sıkıntı yok. Kaldır at. Tuttu furuttiDeprem meyvesi ile, tüm Mf'yi ters düz bile edersin aslında.
Tam kapasite göremedik, kullanmadı veya kullanamadı.
Kaido, Bm gibi canavarlara nasıl üstünlük kurdu bu adam.
Gondol, Tayyare ve ayaklı poligon sahası benim Beyazbıyık'a hitap ederken kullandığım lakaplardır.Gondol kim ya?
Hmm. .. uygun bence zehahahaha bankaları soyup askeriyeyi çökertip teker teker ülke alırdık ZehahahahaEn güçlü olduğunu kimse inkar etmiyor ama günlük kullanıma uygun değil sonuçta OP evreninde yaşamıyoruz