Yer çekimi. Hem yıkıcı hem yapıcı bir meyve. Deprem daha doğrusu Sarsıntı meyvesi yıkımdan başka bir işe yaramıyor.
Kullanışlı meyveyi ne yapacaksın ? Deprem meyvesiyle vura vura kendine kullanışlı elemanlar katabilirsinDeprem yiyip ne yapacaksınız la? Yıkımdan başka bir işe yaramayan bir meyve işte. Yer çekimi gibi kullanışlı bir meyve varken deprem efendi gitsin kumda oynasın.
Mantıklı ama dediğin gibi Marco gibi uçabilen ve Vista gibi muhtemelen uzaktan slash atabilen kişilere karşı bunun pek bir anlamı kalmayacaktır. Tüm bunlar bir yana Jozu rahat bir şekilde bu ikisini sana doğru fırlatabilir. Bu tür hususları göz önüne alınca (ki seride yüksek bir fiziksel güce ya da uzakdan saldırı yeteneğine sahip olmayan bir karakter adamdan sayılmıyor.) birden fazla kişiye karşı dövüşürken sarsıntı meyvesinin daha faydalı olacağını düşünüyorum. Bunun dışında belki yerçekimi meyvesiyle uçurmak kadar etkili olmasa da -tartışılır- sarsıntı meyvesiyle de düşmanın üzerinde durduğu zemini yok edebilirsin.Tabii ki yer çekimi. Deprem meyvesinin en iyi meyve olması, yer çekim karşısında biraz garip.
Diyelimki karşıdan jozu geliyor. Yanında marco ve vista da var. Deprem meyvesi yiyen bir adam 3üne karşı dövüşmeli. Ama yerçekimi için böyle bir şart yok.
Zira yer çekimi meyvesi kişiyi havada sabit de tutabiliyor. Jozu ve marcoyu havada sabit tutar, vista ile de ayrı kapışırsın. Jozu havada ne yapacak? Hadi marco biraz direnir zorlar fizik gücü ile kanat çırpar uçar. Jozu, mr1 gibi fizik dövüşçüler iptal. Fujitora tüm döküntüleri havada tutarken bir yandan da luffye karşı atak yapıyordu.
Ben Garp gibi saf güç tercih ediyorumYer çekimi. Ama Marco veya Kuma'nın meyvesini ikisine de tercih ederim.
En iyisi o cidden. Ama nerde bizde öylesiBen Garp gibi saf güç tercih ediyorum