Şu meyveyi big mom yeseydi tek vuruşta amiral öldürürdü.Deprem fiziksele bağlı ama yer çekimi değil diye yorumluyorum.
Şu meyveyi big mom yeseydi tek vuruşta amiral öldürürdü.Deprem fiziksele bağlı ama yer çekimi değil diye yorumluyorum.
Bence değişiyor, yoksa Wb gibi gücün tillahı bir adam pound tekniği ile kas falan şişirme gereği duymaz.Mesela WB Akainu'ya vurduğunda Akainu sadece deprem değil direk WB'ın fiziksel saldırısını da yemiş oldu bence ama acaba fiziksel olarak havayı veya nereye nasıl etki ediyorsan orayı yumruklama gücüne bağlı gerçekten de meyvenin fiziksel şiddeti değişiyor mu emin değilim.
Bence fiziksel güç meyvenin ardındaki güç. Yani etkisini fiziksel güç belirliyor. Bu yüzden meyvenin kullanıldığı her vuruşta fiziksel gücün etkisi olmalı.Mesela WB Akainu'ya vurduğunda Akainu sadece deprem değil direk WB'ın fiziksel saldırısını da yemiş oldu bence ama acaba fiziksel olarak havayı veya nereye nasıl etki ediyorsan orayı yumruklama gücüne bağlı gerçekten de meyvenin fiziksel şiddeti değişiyor mu emin değilim.
Diyorsun...Şu meyveyi big mom yeseydi tek vuruşta amiral öldürürdü.
Pound tekniği mi :SBence değişiyor, yoksa Wb gibi gücün tillahı bir adam pound tekniği ile kas falan şişirme gereği duymaz.
Şu Zoro'nun da kullandığı kas şişirme var ya.Pound tekniği mi :S
Mangaka depremi Fuji meyveyi yemeden önce demiştir...Birisi vasıfsız Fuji diğeri efsane olmuş Wb, mangaka bile deprem demiş.
Hea şaka yapıyoruz anladım.Şu Zoro'nun da kullandığı kas şişirme var ya.
Mangada var mı bilmiyorum.Hea şaka yapıyoruz anladım.