Allah belasını çoktan vermiş zaten.En büyük sorunumuz da bu yalancılara kimsenin bir şey yapmaması. Adam da bunu bildiği için Allah'ın yokluğuna yapmış yatırımını.
Edit: Yatırım tavsiyesi değildir.
Allah belasını çoktan vermiş zaten.En büyük sorunumuz da bu yalancılara kimsenin bir şey yapmaması. Adam da bunu bildiği için Allah'ın yokluğuna yapmış yatırımını.
Böyle olaylar durumun vehametini de baltalıyor, faydadan çok zarar. Ne geçti eline? Böyle duyumlar aldım halktan falan de geç.En büyük sorunumuz da bu yalancılara kimsenin bir şey yapmaması. Adam da bunu bildiği için Allah'ın yokluğuna yapmış yatırımını.
Tokinin böyle sağlam olmasına şaşırdım doğrusu e madem işleri düzgün yapıyorlar yeniden konut yapılması onlara verilsin biraz japon mimarisiyle de harmanlarlarsa güzel olurMalatyada evi hasar alanlar tokilerden ev bakmaya başlamıştı tabi bulunmuyor ama sağlam oluyorlar sanırım.
Ona daha var gibiAllah belasını çoktan vermiş zaten.
Bunu ilk fırsatta bir çocuk doktoruna soracağım ve öğrendiğimde buraya ekleyeceğim bu arada. Şu an birkaç saat de olsa uyumam lazım ama du bakalım uyuyablilecek miyiz...Havanın soğukluğu da var. Bunlar cidden durumu açıklamak için yeterli değil. Bu bebek olduğu yerde yakalanmışsa ve evebeyn korumasi yoktuysa pozisyon alma şansı da yok. Susuzlukta ayrı bir durum zaten.
@kekomancer
Kendinizi ne güzel kandırıyorsunuz.
Arkadaşlarınla falan buluş kafanı dağıt işe yarıyor bence benim de bir kaç gündür başım ağrıyordu iyi geldi sakinleşmek.Bunu ilk fırsatta bir çocuk doktoruna soracağım ve öğrendiğimde buraya ekleyeceğim bu arada. Şu an birkaç saat de olsa uyumam lazım ama du bakalım uyuyablilecek miyiz...
Sınır kapılarını açma kararı da aldılar bugün. Oradan da kaç milyon daha gelirse artık... Neyse ülkenin ırzına geçilmiş falan önemli değil. Özdağ'a söveriz iki olur biter...
Emin ol hiç fırsatım yok... Gün 24 saat bunun yaklaşık 15-16 saatini çalışarak geçiriyorum. İzin günlerimiz iptal edildi (gram gözümde yok bu arada) şu an tamamen bu konuylayim. Çalışmadığım saatlerde arkadaşımı teselli etmeye çalışıyorum.Arkadaşlarınla falan buluş kafanı dağıt işe yarıyor bence benim de bir kaç gündür başım ağrıyordu iyi geldi sakinleşmek.