Vardı evet. Buna bile ağlıyorlardı hapsettiler bizi diye.Böyle bir kural mı varmış? Suriyeler iyi gülmüştür bu habere.
Vardı evet. Buna bile ağlıyorlardı hapsettiler bizi diye.Böyle bir kural mı varmış? Suriyeler iyi gülmüştür bu habere.
Hadi ya valla işin başından aşkın zor olsa gerek kolay gelsin hacı.Emin ol hiç fırsatım yok... Gün 24 saat bunun yaklaşık 15-16 saatini çalışarak geçiriyorum. İzin günlerimiz iptal edildi (gram gözümde yok bu arada) şu an tamamen bu konuylayim. Çalışmadığım saatlerde arkadaşımı teselli etmeye çalışıyorum.
Teşekkür ettim hacım..Hadi ya valla işin başından aşkın zor olsa gerek kolay gelsin hacı.
Kolay gelsin başkanEmin ol hiç fırsatım yok... Gün 24 saat bunun yaklaşık 15-16 saatini çalışarak geçiriyorum. İzin günlerimiz iptal edildi (gram gözümde yok bu arada) şu an tamamen bu konuylayim. Çalışmadığım saatlerde arkadaşımı teselli etmeye çalışıyorum.
Bende bir sorun yok ya teşekkürler sorduğun için. Yengemin zaten psikolojisi depremden önce de pek iyi değildi de şu an tamamen bozuldu diyebilirim, sakinleştiricilerle duruyor.@Fruit Punch Samurai yengenin durumu nasıl oldu, sen nasılsın?
Evet burada yıkılan yok.Beyler toki binalarının yıkılmadığı haberi doğru mu
Yıkılan binaların olduğu yerlerde var mı? Yoksa direk farklı yerlerdeler mi? Belki bulundukları konumdaki şiddeti o kadar fazla değildi.Evet burada yıkılan yok.