Sayıların yasayan nüfusa, yıkılan bina ve kurtarılan kişi sayısına uygun olduğunu düşünmüyorum.12.391... Yeni ölü sayısı.
Yavuz hırsız ev sahibini bastırır derler ya... Rezalet, içler acısı.
Bende gördüm benzerlerini, topuklu ayakkabı falan göndermiş saçma sapan şeyler koymuşlar kolilere alakasız, gereksiz ne varsa doldurmuşlar evde lazım olmayan.deprem olduğu gibi apar topar çık, sığınacak yer ara, çocukların ayakları çıplak. yiyecek ara ısınacak yer bul hayatta kal. 3. günün sonunda yardım olarak bu gelsin. aynen insanlar kötü değil primat değil aynen
adam gibi yardım gönderenleri tenzih ederim ama bu aramızdaki primatları ve şerefsizleri meşrulaştırmıyor.
Kadın "geldiğiniz güne lanet olsun" diyor. Neyden bahsediyor?
2030dan once olma olasılıgının yuzde 70den fazla oldugu soyleniyorduİstanbul için en fazla 7 yıl kalmış.
Son dakika deprem haberi: Kahramanmaraş depreminde "İki fay enerjisini boşalttı" diyen Naci Görür iki şehri uyardı - Deprem Haberleri
SON DAKİKA UYARISI... Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş depremi için "Her iki fay enerjisinin büyük bir kısmını boşalttı. Bu demektir ki önümüzdeki birkaç yüz sene içerisinde Türkiye'de çok büyük bir deprem olmayacak, en azından bu iki fay kuşağı boyunca" derken, beklenen Bingöl-Karlıova ile...www.haberturk.com
30 senelik zaman sürecinin yüzde 70’inden fazlasını geride bıraktık iste2030dan once olma olasılıgının yuzde 70den fazla oldugu soyleniyordu
yok soyle ıstanbulda 2030dan once 7.0dan buyuk bir depremin meydana gelme olasiliginin yuzde 70den buyuk bir olasilik oldugu soyleniyor yabanci kaynaklarda onu soyledm bn. siddetinin 7.1 ile 7.4 arasinda bisi olacagi tahmin ediliyormus tabii bunlar istatistiksel tahmin olarak karsimiza ciko. https://www.theguardian.com/world/2006/dec/09/turkey.naturaldisasters30 senelik zaman sürecinin yüzde 70’inden fazlasını geride bıraktık iste