Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Değişen Huylarınız/Fikirleriniz

Aklıma gelmiyor hiç yaaa, düşünüyorum bayadır.

Anaokuluna, hatta ilkokul 1e kadar saçıma jöle sürmeden çıkmazdım evden.
İlkokul 2de bıraktım.

Eskiden çok kalay öfkelenir, çok kolay heyecanlanır çok kolay ağlardım. Duygu kontrolüm yoktu. Şimdi çok daha sakin olsam da hala daha heyecan yönetimi konusunda bocaladığım oluyor.
Özellikle lisedeyken deli gibi bir şeyler okurdum, yazardım, bir şeyler üretirdim. Şu an ne kafamı toplayıp da ne bir şey okuyabiliyorum ne bir şey yazabiliyorum ne de bir şey üretebiliyorum.
Kafamda çok kurardım her şeyi, onu bıraktım. Hayal kurmayı da bitirdi tabi bu.
Bir de eskiden daha zekiydim bence. Şu an bayaaa gerilemişim gibi hissediyorum.
Sigaradan nefret ederdim. Şu an içiyorum.
Sanırım hayatımda yaptığım en iyi değişiklik iştah kontrolü oldu. Ne zaman kötü bir şey yaşasam normal bir insanın yiyemeyeceği kadar çok fazla şeyi yer, sonra da zehirlenmedikçe kusamadığım için kendimi günlerce aç bırakırdım. Şimdi yediğim her şeyi kaydediyorum.

Eskiden mutluyum diye kandırıdım kendimi. Şimdi yine kandırıyorum ama büyük ölçüde azaldı bu davranışım.

eskiden daha iyimser, kapsayici ve sicakkanli birisiydim. herkesle anlasirdim, arkadas olurdum. cesit cesit arkadasim olsun isterdim.

simdilerde o kadar secici oldum ki. dun bile cevremi arindirdim bazi kisilerden. sanirim toksiklestim iyice.

eskiden her insandan bir şey öğrenebileceğimi düşünürdüm . hala öyle ama fırsat maliyetine değmediğini farkettim.

Beklentilerimi azalttım. Her türlü ihtimalin olabileceğine dair düşüncelerim oturdu. Hırslarımdan azadeyim. Beklentilerini minimize edince daha rahat oluyor her şey.

Eskiden aşırı sosyaldim. Yaşlandıkça insanlardan kaçmaya başladım.
Ama bu herkeste olan bir özellik gördüğüm kadarıyla.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık