Mihawk Bugün 12:54 #82 Brönzel Lem dedi ki: Bu değişmedi la yalan bu Edit: @Mihawk @Gon Freecs selam, bir de twink kardeşim nickin değişti heralde sana da selam Genişletmek için tıkla ... Puslu gözlerle Piroyu izlediğin günleri özledim.
Brönzel Lem dedi ki: Bu değişmedi la yalan bu Edit: @Mihawk @Gon Freecs selam, bir de twink kardeşim nickin değişti heralde sana da selam Genişletmek için tıkla ... Puslu gözlerle Piroyu izlediğin günleri özledim.
Aang 37 dakika önce #83 İnsanlarla kötü olmamayı seçerdim artık (özellikle 3-4 yıldır) bu durum böyle değil. Her fikre saygı duyardım. Bu değişti her fikre değil insana saygı duyulabilir görüşüne yaklaştım. İçimdeki boşluğu doldurabilirim umudu vardı. O da artık gitti.
İnsanlarla kötü olmamayı seçerdim artık (özellikle 3-4 yıldır) bu durum böyle değil. Her fikre saygı duyardım. Bu değişti her fikre değil insana saygı duyulabilir görüşüne yaklaştım. İçimdeki boşluğu doldurabilirim umudu vardı. O da artık gitti.
aySberg 23 dakika önce #84 Eskiden herkesin fikrini önemserdim. Ancak bir noktada bu durumun suistimal edildiğini gözlemledim. Şimdi ise sadece beni sevip, sayan kişilerin fikirlerine değer veriyorum. Gerisi çok da umrumda değil artık. Kim ne demiş hiç takmıyorum.
Eskiden herkesin fikrini önemserdim. Ancak bir noktada bu durumun suistimal edildiğini gözlemledim. Şimdi ise sadece beni sevip, sayan kişilerin fikirlerine değer veriyorum. Gerisi çok da umrumda değil artık. Kim ne demiş hiç takmıyorum.