Tam benliksinAsabi bir yapım var. Otobüs beklerken otobüsü görmemi engelleyen insanlara bile kızıyorum. Kendimi tutmasam tazmanya canavarı ota bota yok yere kafa göz dalacam.
Babamın sevmediğim ne kadar özelliği varsa almış durumdayım.![]()

ekonomik yıpranma beni daha asosyal ikili ilişkilerimde daha özgüvensiz biri yaptı herhangi biri hoşuma gitsede mesaj atıp konuşmamayı tercih ediyorum yada karşı cins biri mesaj atarsa çok fazla üstünde duramıyorum daha ketum karamsar serseri mayın gibiyim gezmekten dolaşmaktan çok zevk alan ben 50 100 km mesafedeki arkadaşlarımın yanına bile gitmeye üşenir durumdayım tabi birde günde 2 pakete çıkan sigara ve alkol sorunumda var 100 kilometreye gitmek üşenmekse ben ekmek almaya 5 kat aşağıya gitmek istemiyorum. Benimki ne oluyor?eskiden çok daha özgüvenli girişken anı yaşayan bir insandım üniversitede babamla yaşadığım birkaç büyük sorun yüzünden büyük ekonomik problemler yaşadım hatta dibi gördüm birkaç defa hala borçlarımdanda kurtulmuş değilimekonomik yıpranma beni daha asosyal ikili ilişkilerimde daha özgüvensiz biri yaptı herhangi biri hoşuma gitsede mesaj atıp konuşmamayı tercih ediyorum yada karşı cins biri mesaj atarsa çok fazla üstünde duramıyorum daha ketum karamsar serseri mayın gibiyim gezmekten dolaşmaktan çok zevk alan ben 50 100 km mesafedeki arkadaşlarımın yanına bile gitmeye üşenir durumdayım tabi birde günde 2 pakete çıkan sigara ve alkol sorunumda var
bu arada alkol çok pahalı be kardeşim
Aynı düşünürdüm. Sanki onlardan başka arkadaşım olmayacakmış gibi kopamazdım ama onlar böyle düşünmedi. Ben de sildim gitti artık.Eskiden küstüğüm veya arkadaşlığımı bitirmek zorunda kaldığım,hayatımdan çıkan biri için kendimi harap ederdim şimdi ise olur öyle diyip umursamıyorum ?