O adam bizim safta. Son bölümde konuşuluyor.Kara emirde de bir sirlar var bence. Bu hitler kılıklı tekin gelmiyor bana. Mana keske eski formuna dönse aşırı iyi
O adam bizim safta. Son bölümde konuşuluyor.Kara emirde de bir sirlar var bence. Bu hitler kılıklı tekin gelmiyor bana. Mana keske eski formuna dönse aşırı iyi
Son bölümde iyi birisi olarak lanse edildi Murraycım.hitler kılıklı olmaları şüphelenmek için yeterli bir sebep bence de zaten iyi bir örgüt olarak lanse edilmediler şu ana kadar
Link'i diyorsan ondan bahsetmiyor bence ki onlar da Nea'ya yanaşma niyetinde değiller mi?O adam bizim safta. Son bölümde konuşuluyor.
Ondan bahsediyor la ben mi yanlış hatırlıyorum. Öyle de güveniyorum benLink'i diyorsan ondan bahsetmiyor bence ki onlar da Nea'ya yanaşma niyetinde değiller mi?
Link degil ya, onun patronu hitler olan. Iyi mi demislerdi buna son bölüm. UnutmusumOndan bahsediyor la ben mi yanlış hatırlıyorum. Öyle de güveniyorum ben
İyi demediler de ben öyle çıkarım yaptımLink degil ya, onun patronu hitler olan. Iyi mi demislerdi buna son bölüm. Unutmusum
Ondan bahsediyor la ben mi yanlış hatırlıyorum. Öyle de güveniyorum ben
Tamam işte bende bu adamdan bahsediyorum. Nasıl dayanaksız, bahsediliyor. Nea hiç bu organizasyondan bahsetmedi. Sadece Allen ve Cross'tan bahsetti.adamın adını unuttum linki gönderen işte adamda hit bıyığı bile var zamanında soykırım yapmış olsa şaşırmam seri hikayesine bir şekil yerleştirilebilir belki düşününce Nea tüm noahları öldürüyor dayanaksız ama belki bu organizasyondan destek almıştır
dayanaksız dediğim kısım geçmişte organizasyon ile nea'nın iş birliği içinde olması ne olur ne olmaz diyim deTamam işte bende bu adamdan bahsediyorum. Nasıl dayanaksız, bahsediliyor. Nea hiç bu organizasyondan bahsetmedi. Sadece Allen ve Cross'tan bahsetti.
Ya olum dur çok yanlış anlaşılma oldu. Baştan okuyacağım.dayanaksız dediğim kısım geçmişte organizasyon ile nea'nın iş birliği içinde olması ne olur ne olmaz diyim de
başta ben linkten bahsetmiyor dedim sen ondan bahsetmiyor mu tarzı bir şey dedin .d benim bahsettiğim adam ve muhtemelen onun da bahsettiği kişi link değil Rouvellier Link her şekil bizim tarafa kayabilir de bunu bilemem