Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Cyberpunk 2077 (2020)

Ne olarak oynayacaksınız ya da oynardınız?

• Kullanılan toplam oy
    82
Dlss açık ise kapat. Ben de aynı durumu yaşıyordum. Dlss kapatınca görüntüler daha netleşti.

Hangi ayarda oynuyorsun? Ben normal oynuyorum yumruk, ip benzeri bir şey ve çekiç hariç silah kullanmıyorum. Bütün savaşlarım yumruk üzerinden dönüyor. :hhh:
Zor seviyede oynuyorum ve Göçebe olarak başladım. Haliyle kimseye ağız eğmeden, önüme gelene atar yaparak ilerliyorum. Çoğu zaman karşımdaki geri vites yapsa da, her zaman yemiyor.

Harda oynuyorum. Her şey tek atıyor bana. Arabaya bindim kaldırımdaydı. Hareket ettirince biri değdi arabaya, aramaya girdim ve 3 sn içinde bir sıktılar öldüm...
Allah Allah. Şu iki kişiyi tek mermiyle öldürdüğün yerde hiç öyle ateş ediyor gibi değillerdi. Hatta o yüzden en zor seviyede oynamaya karar vermiştim. Smoker'ı da geçen sıkıştırmışlar zaten. Çok zor, "imkânsız" denilebilecek bir seviye midir durum buysa?

Allah Allah. Şu iki kişiyi tek mermiyle öldürdüğün yerde hiç öyle ateş ediyor gibi değillerdi. Hatta o yüzden en zor seviyede oynamaya karar vermiştim. Smoker'ı da geçen sıkıştırmışlar zaten. Çok zor, "imkânsız" denilebilecek bir seviye midir durum buysa?
O Johnny. O bambaşka bir seviyede. :utan: Resmen dünyanın en güzel tabancasını falan yapmışlar herife.

Shroud bam bam oynuyor çok zor modda, bence oynanabilir. Hiç yoktan denersin.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık