Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Cyberpunk 2077 (2020)

Ne olarak oynayacaksınız ya da oynardınız?

• Kullanılan toplam oy
    82

Silinmiş Üye

Yok ya sıkıntı falan. Yayını dcden açınca da düzeldi her şey. Bende değilmiş yani problem. Oyun çok güzel akmaya başladı hehe
Senin adina sevindim cunku ben bir sure oynamazsin diyordum. Bugun ben de epey oynamayi dusunuyorum insallah xag ve sana yetisirim. :D

Senin adina sevindim cunku ben bir sure oynamazsin diyordum. Bugun ben de epey oynamayi dusunuyorum insallah xag ve sana yetisirim. :D
Yan görevleri, gündelik işleri falan yapmaya çalışacağım biraz da. Main göreve çok rushladım. Bugün daha detaylı şekilde yazarım yorumlarımı, ilk chapteri bitirmelisin sen de aksama kadar. :D

Silinmiş Üye

Yan görevleri, gündelik işleri falan yapmaya çalışacağım biraz da. Main göreve çok rushladım. Bugün daha detaylı şekilde yazarım yorumlarımı, ilk chapteri bitirmelisin sen de aksama kadar. :D
Saat 5e geliyor mesai bitince baslayacam. O zaman ben bitireyim de 4 gozle yazini okumayi bekleyeyim. Digerleri de bugun yazar gibime geliyor toplu bi yorum okumak guzel olur.

RTX 2060 Super OC ile test ettim 5 saat kadar. Oyunu rtx medium seviyeden ortalama 70-60 fps arasında oynuyorum bir iki hariç çok büyük bir buga da denk gelmedim fakat gel gelelim oyunun grafikleri bulanık geliyor yoksa ben mi yanlış anlıyorum bilemedim.
Dlss açık ise kapat. Ben de aynı durumu yaşıyordum. Dlss kapatınca görüntüler daha netleşti.
Artistlik yapıp parayı vermedik, adamı vurduk. Şimdi de fabrikadan çıkamıyoruz, ordu gibi adam yığdılar üstümüze. Adamlar aim şifresi yazmış gibiler, hiç ıskalamıyorlar.
Hangi ayarda oynuyorsun? Ben normal oynuyorum yumruk, ip benzeri bir şey ve çekiç hariç silah kullanmıyorum. Bütün savaşlarım yumruk üzerinden dönüyor. :hhh:

Hard oynuyorum oyunun başından beri, iflahını alıyorlar adamın ama oyun ilerledikçe level aldıkça oynanır seviyeye geliyor oyunun zorluk derecesi iyi. Katana yada yakın dövüş işi sıkıntılı eğer hard veya üstü takılacaksanız gizlilik ve mesafeli silahlarla oynamayı tercih edin.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık