Ayıptır sorması kaç milyar milyon lira o sistem?Arkadaşın bu oyun için topladığı sistem.
30 bin liraya toplamıştı sanırım komple. Monitörü de buydu.Ayıptır sorması kaç milyar milyon lira o sistem?
Ama ben yine kaçırdım. O değil de yayın tekrarına baktım bir, motor kullanmak mı zor yoksa fps düştüğü için mi her yere çarpıyordun?
Bence ikisi değil.Ama ben yine kaçırdım. O değil de yayın tekrarına baktım bir, motor kullanmak mı zor yoksa fps düştüğü için mi her yere çarpıyordun?
Bu sisteme aşırı fazla değil mi bu? Yoksa ben bir yıldır takip etmediğim için aşırı fazla mı artmış fiyatlar?30 bin liraya toplamıştı sanırım komple. Monitörü de buydu.
Sadece ekran kartı 15 bin lira zaten. 5 bin lira da işlemciye vermiş olsa, iki parça ile 20 bin lirayı buluyor. Kalan ıvır zıvır ile birlikte 30 bin olmuştur.Bu sisteme aşırı fazla değil mi bu? Yoksa ben bir yıldır takip etmediğim için aşırı fazla mı artmış fiyatlar.
Ben kolsuzum Araç kullanma konusunda hiç iyi değilimdir oyunlarda.Ama ben yine kaçırdım. O değil de yayın tekrarına baktım bir, motor kullanmak mı zor yoksa fps düştüğü için mi her yere çarpıyordun?
Ekran kartı 15k mı? Ben geçen senede bakmamıştım bunun fiyatına ama 5k yı geçmez diyordum. Demek o yüzden bana 20k lık PC gibi gelmiş.Sadece ekran kartı 15 bin lira zaten. 5 bin lira da işlemciye vermiş olsa, iki parça ile 20 bin lirayı buluyor. Kalan ıvır zıvır ile birlikte 30 bin olmuştur.
@senpaii demiştim sana.Ben kolsuzum Araç kullanma konusunda hiç iyi değilimdir oyunlarda.