Usta Lucci için 3 yumruk yetti Croco'ya 2 atar diyorum.Lucci'den güçlüdür. Yani dördüncü komutana yakın bir seviye Sir Croc hatırına dördü görür.
Sence ?
Usta Lucci için 3 yumruk yetti Croco'ya 2 atar diyorum.Lucci'den güçlüdür. Yani dördüncü komutana yakın bir seviye Sir Croc hatırına dördü görür.
4 + 1 diyorum. +1'lik kısımda Croco Luffy'e vurur en olmadı bir ittirir falan oradan verdim.Usta Lucci için 3 yumruk yetti Croco'ya 2 atar diyorum.
Sence ?
Yahu bırak şimdi, bana neden hater dediğimi söyletme, sıralarım buraya mesajlarını tek tek.Adama sağ kol amiral arası diyoruz @Sir Crocodile sen diyon ki crpcp haterıyım. Hadi ordan.
Mihawk'ın seviyesi konusu: 14k+ mesaj
Kumkunun konusu: 144
Mihawkın çaycısına yakışmadı bu rakam @Sir Crocodile
O öyle bir şey değil yaAmiralden çok İmparator diyen var. Amiral seviyesi olmak öyle kolay değil görüldüğü üzere.
Ooo patlamayı ileriye çekmişsin, eskiden ne diyordun şimdi sağ kola kadar ilerleme var sende bakıyorum. Yakında biraz daha yükselme yapıp patlamayı ileriye alırsın artık.@Sir Crocodile eziğinin çırpınışlarını izlemek çok hoş.
Amiral etmez, sağ kol olur olsa olsa.
Yok be ben timsah reyizi severim ki. Sadece seninle uğraşmak güzel oluyor.Ooo patlamayı ileriye çekmişsin, eskiden ne diyordun şimdi sağ kola kadar ilerleme var sende bakıyorum. Yakında biraz daha yükselme yapıp patlamayı ileriye alırsın artık.