Bir kere de şaşırt be.Yok be ben timsah reyizi severim ki. Sadece seninle uğraşmak güzel oluyor.
Bir kere de şaşırt be.Yok be ben timsah reyizi severim ki. Sadece seninle uğraşmak güzel oluyor.
Croco Seraphiminde tazyikli su fışkırtma özelliğide varmış,şansı sıfır Croco'nun.Robotunu yenip yenemeyeceğinin garantisi yok. Kim çakmasını yenemez ki?
Zehir su özelliği de olabilirCroco Seraphiminde tazyikli su fışkırtma özelliğide varmış,şansı sıfır Croco'nun.
Dalga geçiyoruz la. Sen de her şeyi haterlığa vuruyorsun ha.Yahu bırak şimdi, bana neden hater dediğimi söyletme, sıralarım buraya mesajlarını tek tek.
Hatta bakınız boşunu hemen yapmışsın...
Eski yorumlarını gördükçe sana nasıl hater demeyeyim?Dalga geçiyoruz la. Sen de her şeyi haterlığa vuruyorsun ha.
Ne haterlığı yahu ? Haterlık bahane Troysi şahane xDEski yorumlarını gördükçe sana nasıl hater demeyeyim?
Dofçular konuştukça şunu görüyorum bak.Ne haterlığı yahu ? Haterlık bahane Troysi şahane xD
Croco çöptür ama Lucci gibi çöptür. Eski boss olduğundan diyorum bunu. Mesela croconun gözüktüğü ilk zamanlar efsaneydi reis. İlk göründüğü sahne unutulmaz. Sonradan tekrar tekrar gözüküp boş yapması, karaktere eksi yazdı.Eski yorumlarını gördükçe sana nasıl hater demeyeyim?
Dofy karakter ve arkaplan olarak en derin karakterdir. Croco seri içindeki dandirik villainlerle kıyaslanır, yereldir. Dofy ise bütün serideki villainlerle kıyas edilir, globaldir.Dofçular konuştukça şunu görüyorum bak.
Konu başlığındaki açıklamada şöyle yazıyor:Croco Seraphiminde tazyikli su fışkırtma özelliğide varmış,şansı sıfır Croco'nun.