Artık kum kumun hayali Seraphim Croco gerçeğininKum kumun hayalindeki gibi çıkmayacaktır.
yapamadığı herşeyi onun yapmasının hayalini kuruyor avatarına bak
Artık kum kumun hayali Seraphim Croco gerçeğininKum kumun hayalindeki gibi çıkmayacaktır.
Eee emekli olmayan Rayleigh için Amirallerden zayıf mı diyorsun sen? Onun denildiği bilgiye bak daha net anlarsın durumu. O yüzden dediğim de herhangi bir sorun yok.Dikkat çekmemek için amiral seçtin değil mi? Hani Ray seviyesiydi?
Kendini avutmaya devam et böyle mapushane kuşu seni.Artık kum kumun hayali Seraphim Croco gerçeğinin
Bleachte yenilmez olur Croco buradaTüm dünya çöl olsaydı KK seviyesi olurdu.
Seni bir hafta alıntılamasak,Croco gibi psikolojin bozulur xDDof fanlarının patlayışları olmasa ben ne yapardım doğru...
Sizin psikolojiniz zaten bozuldu benimle uğraşmaya çalışacaksınız diye.Seni bir hafta alıntılamasak,Croco gibi psikolojisin bozulur xD
Harbiden ben avatarını kaçırmışım. Çakma robotlardan medet umar hale gelmiş.Artık kum kumun hayali Seraphim Croco gerçeğinin
O kadar umutsuz bir durumda ki Vegapunk’ın tornavida hareketleriyle hava basmaya çalışıyor.Harbiden ben avatarını kaçırmışım. Çakma robotlardan medet umar hale gelmiş.
Bence o kadar emin olma. Hueco Mundo Toplantı Salonu'nda Aizen ve ekibi çay partisi yapıyordu. Üzerine çay dökmeleri yeterli.Bleachte yenilmez olur Croco burada oraya gitsin oraya iteleyelim.