Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Crocodile

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 237 71.2%
  • Sevmem

Kullanılan: 97 29.1%

• Kullanılan toplam oy
    333
Croc un Buggy e katılmasının tek mantıklı açıklaması bunu öldüreceklerdir, ee hangi Yonkou yanına alacak bunu ? Buggy sama ile geçmişten hafiften bir münasebeti vardı. Gene iyi Buggy sama izin vermiş :cool:

Hala boş boş eleştirmeye kalkıyorlar. :hhh:

Geçmişte saçma sapan adamlara yedirenlerden tut da "NW de herkes yener bunu" diyenlere kadar hepsi kafasını Croc'un yaptığı kuma gömdü. Bir kere de haksız olduğunuzu kabul edin ama nerede...

Dayak yememiş, ama olması gereken o diyorum ben. 30 milyonluk Luffy'e yenilen adamın seriye daha güçlü olarak dönmesinin ne gereği var ki? Karizmatik adam ama Oda Crocodile'a harcadığı süreyi henüz işlenmemiş karakterlere harcasa daha iyi olur bence.
Yav hala orada mısınız? Adam seriyi bu kadar uzun düşünüyormuş o dönemler hala oralar mi tartışılıyor şu noktada? :/

Mangaka bile karakteri sonrasında nerelerde taşıdı bu yaptığı hata sebebiyle. Bunu anlatmaktan dilimde tüy bitti...

Yani sana şöyle örnek vereyim. Luffy yendi diyorsun, daha sonrasında Lucci, Moria yenmiş Luffy'i ID de 5. kata koydular, İvankov da 5. kat suçlusu mesela. Croc'u 6.kata koymuşlardı. Bu sadece bir örnek bunun gibi 30 tane şey yazarım...

Yani bu yüzden adam için "Psikolojik olarak yaralıydı" olayı söylendi. MF sonrası bile "Yaralarımı iyileştirdim" diyordu adam. Yani hala popüler karakter anketlerinde bile sürekli üst sıralarda olan bir adamı işlemesini neden yanlış buluyorsun? Yani okuyucunun gözünde hala üst sıralarda olan karakteri işleyecek, işlemeli zaten.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık